Modernus plakatas meno Paryžiaus Eifelio Bokštas HD spausdinti aliejumi ant drobės, sienos spausdinamos nuotraukos kambarį namo apdaila dažymas

€3.37

Prieinamumas: Yra sandėlyje

w40684

1. Kainos yra už vieną sklypą, kiekvienas dydis atitinka įvairių kainų ir skirtingos nuotraukos, prašome atkreipti dėmesį, kad pasirinkti dydžių ir nuotraukas.

2. Visi produktai nėra jokių rėmų ar papildomų sienų, nuotraukos santykis bus reguliuojamas pagal dydį pirkote (šiek tiek suspaustas arba apkarpytos).

3. VISI produktai yra profesionaliai išspausdintas su priemoka dažai aukštos kokybės vandeniui matinis drobės, dažai, mes pasirinkti yra aukštos kokybės ekologišką pigmento rašalu, bet tai yra normalu, visos spausdintos produkcijos turi šiek tiek rašalo, kvapą.

4. Spalvos matote savo monitoriuje gali būti arti, kas spausdinama, tačiau dėl skirtingų monitorių spalvų kalibravimo, puikiai tinka negali būti garantuotas.

5. Kiekvienas plakatas rankomis skintos ir matavimo, gali būti klaida apie ±2 mm), kuri neturi įtakos montavimo poveikį.

Žymos:Eifelio Bokštas Ornamentu, Eifelio Bokštas Suvenyrų, Didelis Plakatas Ant Sienos, Klasikinis Nuotrauką, Plakatas Jav, Beždžionė Plakatas, Eifelio Bokštas Modelis, Klasikinis Plakatas, Mielas Plakatas, Dekoro Eifelio Bokštas.

Medžiaga Drobė
Tapyba ant sienos Sienos Menas
Drop Laivyba Taip
Forma Butas
Tipas Drobė Spaudiniai
Modelio Numeris YC-100
Originalus No
Stilius Klasikinės
Vidutinis Aliejus
Rėmas No
Formos Vertikalus Stačiakampis
Rėmelio režimu Neįrėminti
Pakuotė PVC vamzdžių
Naudoti Namų apdaila, sienų apdaila, apdailos juosta
modernių namų apdaila Nuotraukos
Technics Purškiamojo Dažymo
Yra Protingas Prietaisas No
Kilmės KN(Kilmės)
Paramos Bazės Drobė
drobė, tapyba PLAKATAS
Nestandartinių dydžių ir Nuotraukas Taip
Didmeninė Taip
Dalykai Kraštovaizdžio

Parašykite savo atsiliepimą!

Modernus plakatas meno Paryžiaus Eifelio Bokštas HD spausdinti aliejumi ant drobės, sienos spausdinamos nuotraukos kambarį namo apdaila dažymas

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai