20pcs Vaiko Kūdikių Kampe Krašto Baldai Raštas Saugos Guard Guminį Dangtelį

€1.56

Prieinamumas: Yra sandėlyje

w40581

Aprašymas:

Nustoti nerimauti sunku, aštrių kampų jūsų namuose.mūsų apskritojo rutulio formos kampe apsaugai išvengti rimtų sužeidimų, tiek vaikams, tiek suaugusiems.

Tai yra gerai naudoti virtuvės skaitikliai, stalai, valgomojo stalai, kavos staliukai, komodos, nightstands, bedframes, lentynos, indaujos, spintos, countertops, pramogų centruose, ir dar daugiau!būtina turėti saugos produktas kūdikiams, vaikams ir suaugusiems.

Atrodo gerai ant jūsų baldai: mūsų netoksiškas aišku kampe protektoriaus dizainas susilieja su jūsų baldų teikiant pagalvėlė baisus kampai.

Papildomai naudoja, pavyzdžiui, asortimentą, gaubtai, pagal skaitiklius ir mantijas arba kai juda baldai apsaugoti savo sienas, kad mūsų kampe apsaugos sprendimą kampe saugos.

Jūs turite viską, ko jums reikia pradėti savo namų saugos kelionę.greitas ir paprastas naudoti bus jums mylintis savo naują kampe apsaugos.

Specifikacija:

Medžiaga: PVC

Paviršiaus dydis skersmuo : 3cm / 1.18 colių

Komplektą Sudaro:

20 Vienetų Kampe Apsaugos

Žymos:Kontaktoriaus 220, Dėžutė Dantų, Apsaugos Vaikams, Kelio Trinkelėmis Motokroso, Atvartas Purvo, Kampe Guard, Baldai Raštas Stilius, šeniliniai Baldai Raštas, Mezgimo Apvadu, Durų Apvadu.

Medžiaga PVC

Parašykite savo atsiliepimą!

20pcs Vaiko Kūdikių Kampe Krašto Baldai Raštas Saugos Guard Guminį Dangtelį

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai