Vilkas Spausdinimo Raundo Kaklo, Trumpas rankovėmis vyriški T-shirt, Vasaros Patogus Ir Kvėpuojantis Kietas Gatvės Hip-hop Didelės Top 100-XS-6XL

€2.47

Prieinamumas: Yra sandėlyje

w3979

Pirkėjui

1 - Mes teikiame aukštos kokybės produktas. 2 - Jums bus tiesiogiai pirkti iš kinijos gamykloje. 3 - galime pasiūlyti Lašas Laivybos ir naujausias Dizaino stilius jums. 4 - Jei jums reikia parduoti savo produktų, mes galime jums pasiūlyti nuotraukas be watermark. 5 -Mes taip pat priimame PASIDARYK pats į cutomize stiliaus, prašome nedvejodami kreipkitės į mus.Ačiū. 6 - Jei norėtumėte pirkti didelio kiekio,prašome siųsti laišką į mus, pasiūlysime jums geriausią kainą! 7 - Prašome įsitikinti, kad jūsų vardą, adresą, pašto kodą ir tt., teisinga ir išsami. 8 - Praneškite mums turi laiko pasikalbėti su jumis, nereikia atidaryti ginčo pirmas.

*PASTABA.

1.Kaip skirtingų kompiuterių ekrano spalvos skirtingai, spalva tikrasis prekė gali nežymiai skirtis nuo aukščiau vaizdus. 2.Visi mūsų produktai yra reklamuojami AZIJOS dydis, dydis yra 1 arba 2 dydis yra mažesnis nei Europos ir Amerikos žmonėms, prašome pasirinkti 1 ar 2 dydžiais didesnius ir studijų dydžio diagramos prieš perkant. 3.Prašome leisti 1-3cm paklaida dėl vadovo neasuienent.Ačiū už jūsų supratimą.

Žymos:Www.juozasrimkus.lt Susisiekti Prancūzija, žadintuvo Mobilųjį Telefoną, 6xl Moterims, Tigras Marškinėlius Moterims, Moteris Kelnės Capri Vasaros Dydis, Taktinis Vilkas Marškinėlius, Marškinėliai Vilkas, Noot, Byla Telefono Teen Wolf, Bloga Mergaitė Marškinėlius.

Audinio Tipas Broadcloth
Medžiaga Spandex
Rankovės Ilgis(cm) Trumpas
Rankovės Stilius trumpas rankovės
Elemento Tipas Topai
Modelio Tipas 3D
Lytis VYRAI
Su gobtuvu No
Kilmės KN(Kilmės)
Stilius 3D Stiliaus
Apykaklės O-Kaklo
Viršūnės Tipas Tees

Parašykite savo atsiliepimą!

Vilkas Spausdinimo Raundo Kaklo, Trumpas rankovėmis vyriški T-shirt, Vasaros Patogus Ir Kvėpuojantis Kietas Gatvės Hip-hop Didelės Top 100-XS-6XL

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai