100vnt Šviečiantys Akmenys Švyti Tamsoje Dekoratyviniai Akmenukai Lauko Žuvų Bako Apdailos Akmenys Pebble Akvariumas Sodo Dekoro

€6.41

Prieinamumas: Yra sandėlyje

w39474

Pakuotė:

100 × Žvirgždas, Akmenys

Savybės:

ĮVAIRIASPALVIS ŠVYTĖJIMAS.Šie maži akmenys, arba gargždas, švyti elektros spalvas, kai visiškai įkrautas.Jie ir toliau bus švytėjimą iki 12 valandų.Intensyvumas švyti ir toliau bus išsklaidyti per šį laiką.Intensyvus švyti truks visą 2-3 valandas!

AUKŠČIAUSIOS KOKYBĖS ŽĖRINTIS AKMENUKAI.Šių akmenukų, yra pagaminti iš aukščiausios kokybės fotoliuminescencinės pigmento ir labai aukštos koncentracijos per akmenukas, o tai reiškia, jie švyti RYŠKIAI, ypač kai visiškai įkrautas 2 valandas saulėje ar ryškios patalpų šviesos.

100% SAUGUS.Šie kauliukai yra pagaminti iš plastiko derva, yra netoksiškas ir ne radioaktyviųjų.Jie yra saugūs naudoti, bet apdaila arba vaizdą.Į žvirgždas, tačiau yra pakankamai mažas, kad būtų ching pavojų mažiems vaikams.

PUIKIAI TINKA LAUKO IR VIDAUS APDAILA.Šių akmenukų, kad būtų lengva pridėti tvarkingas naktį funkcija, bet scena.Nesvarbu, ar esate balinimo iki savo žuvų bakas ar šviečiamojo lauko keliukas šie akmenukai yra įsitikinkite, kad pateikti švyti esate loing už.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: Fotoliuminescencinės pigmento +Polistirolas

Spalva: Oranžinė, Žalia, Rožinė, Violetinė, Balta, Mėlyna, Mišrios Spalvos

Dydis: 2-3cm

Pastaba:

1.Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių,nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Mes užtikrintas stilius-tai tas pats, kaip parodyta paveikslėliuose.

2.Dėl vadovo matavimo ir skirtingus matavimo metodus, prašome leisti 1-5mm nuokrypis.Ačiū!

Žymos:Medžiaga Rock, Karoliukai, Plastikiniai Akmenukai, Plastikiniai Akmenukai Vaikams, Punk Rock, Svirno Durų Dekoras, Didelės Upės žvirgždas, Lėktuvų Mechaniku Marškinėliai, Akmenukas Plieno Dirželis, Upių Akmuo, Akmenukai, Dekoro Namai.

Kiekis 100vnt
Dydis 2-3cm
Medžiaga Fotoliuminescencinės pigmento +Polistirolas
Šviesos, ar Ne Taip
Kilmės KN(Kilmės)

Parašykite savo atsiliepimą!

100vnt Šviečiantys Akmenys Švyti Tamsoje Dekoratyviniai Akmenukai Lauko Žuvų Bako Apdailos Akmenys Pebble Akvariumas Sodo Dekoro

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai