Natūralaus Akmens Palmių Pakabukas Moterys Sidabro Spalvos Pareiškimą "PASIDARYK pats" Karoliai, Pakabučiai Ranka Raižyti Papuošalai, Aksesuarai ZBM070

€26.50

Prieinamumas: Yra sandėlyje

w36916

Aprašymas

Būklė: Naujas .

Granulių Dydis(Apytiksliai): 37x40mm.Svoris: Apie 17g/vnt. ( Karolius)

Kiekis:10VNT.

Keitimas: 1mm=0.03937 colių 1 colis=25.4 mm.

1* Nuotrauka yra išdidinama parodyti išsamiau - žr. aprašymą tikrąjį dydį.

2* C olor gali šiek tiek skirtis, dėl spalvų kalibravimo kiekvieno stebėti.

Pristatymas Mes laivas elementus visame pasaulyje EMS, DHL, UPS, Flytexpress, ePacket, Kinija Paštu arba Honkongo Paštu.

Mokėjimo sąlyginio Deponavimo yra mūsų geriau mokėjimo metodą.

Grįžti & Keistis 1* Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo tos dienos, kai ji buvo gauta,jei šis punktas jūsų turimą daugiau nei 7 dienos,yra laikoma, naudojama ir mes ne problema, galite grąžinti arba pakeisti,yra ne Išimtis, laivybos kaina yra turėti tiek pirkėjas ir pardavėjas per pusę. 2* Visos grąžinamos prekės turi būti originalioje pakuotėje ir turėsite pateikti mums laivybos sekimo numerį,Konkrečios priežasties grįžti,ir jūsų GO#. 3* Mes grąžinsime visą savo laimėjusio pasiūlymo sumą, gavęs elementus į savo pradinę būklę ir packaing su visais sudedamoji dalis ir priedus įtraukta,po to pirkėjo ir pardavėjo atšaukti operaciją iš www.juozasrimkus.lt,ARBA,galite pasirinkti, kad pakeisti. 4* Mes padengti visas siuntimo išlaidas, jei prekės nėra reklamuojamas.

Atsiliepimų Jums pasitenkinimo ir teigiamas grįžtamasis ryšys yra labai svarbus mums.Prašome palikti teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždžių, jei jūs patenkinti mūsų daiktų ir paslaugų.

Jei turite kokių nors problemų su mūsų daiktus ar paslaugas,prašome nedvejodami susisiekite su mumis, pirmą kartą prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą.Mes padarysime viską, kad išspręsti visas problemas ir suteikti jums geriausias paslaugas klientams.

Jūsų skatinimas ir parama yra mūsų nuolat į priekį pagreitį.

Labai ačiū!

Žymos:Ovalo Formos Asus, Namų Kiaulės, Mg Piniginės, Jbl Clipe, Jb64 Kablys, Rinkiniai Kortelės, Edc žiedai, Ventiliatorius K53br, Haris Sti.

Spalva
Modelio Numeris ZBM070
Medžiaga
Formos\modelis Palmių
Stilius Religinės
Svoris
Prekės Pavadinimas WOJIAER
Elemento Tipas Pakabučiai
Lytis MOTERIS
Religinių Tipas Tibeto Budizmas
Dydis
Metalų Tipas cinko Lydinys
Bauda ar Mados Mados
Funkcija Fitness Tracker
Suderinamumas Viskas Suderinama
Pakabučiai Tipas skaidrės
Pakuotė

Parašykite savo atsiliepimą!

Natūralaus Akmens Palmių Pakabukas Moterys Sidabro Spalvos Pareiškimą "PASIDARYK pats" Karoliai, Pakabučiai Ranka Raižyti Papuošalai, Aksesuarai ZBM070

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai