Stilingas Dizainas Kaklo Ryšius 8cm Klasikinis Oficialų Žalia Paisely Kaklaraištis Aukštos Kokybės Mados Ponai Austi Gravata Suaugusiųjų w18

€3.89

Prieinamumas: Yra sandėlyje

w36444

Sveiki!

Jūs galite maišyti skirtingų stilių ryšiai mūsų parduotuvėje.Prašome patarti prekės Nr. arba įdėti į krepšelį po to, kai jūs pasirinkite!

Didmeninė ir kokių nors klausimų, prašome susisiekti su mūsų pardavimo, prekybos vadybininkas, ar siųsti elektroninius laiškus.Thx!

Informaciją ir nuotraukas tokie: Ilgis: 148 cm (58 cm Didelis uodegos plotis: 8 cm (3.15 cm) Medžiaga: Poliesteris Būklė: visiškai naujas, Rankų darbo Pavadinimas: Mados Necktie

Skelbimas:

1) Dėl šviesos ryškumą ir vaizdo kamera priežasties, ten gal šiek tiek spalvų skirtumas, tikiuosi, jūs galite suprasti.

2) Nemokamas pristatymas yra Kinija Paštu registruotu oro paštu.Įprastomis sąlygomis, nes tai ekonomikos laivybos, ji yra apskaičiuota, kad atvyksta iš 25-55 dienų.Jei jums reikia greičiau pristatymo, prašome pasirinkti Pristatymas per "EMS,DHL ar kitų Express Shipping", kai užsakymą .Thx!

Jei turite kokių nors klausimų, prašome nedvejodami kreipkitės į mus, mes pasistengsime atsakyti per 24 valandas!

Grąžinimo politika

Visos prekės yra dvigubai patikrinti ir gerai supakuoti iki išsiuntimo, tačiau, jei esate nepatenkinti prekių grąžinimas yra acceptedwithin 7 dienas po to, kai gaunate prekes.Galite grįžti greitai keistis ar mes galime grąžinti mokėjimo jums.Prašome atkreipti dėmesį, kad deklaracijoje turi būti per 7 dienas nuo įsigijimo, nr. grąžinimo ar keitimo bus priimami afer, 7 dienas nuo įsigijimo dienos.Ir prašome susisiekti su mumis per 24 valandas nuo gavimo jūsų pirkti.Gavęs grąžinamas daiktas, mes grąžinsime visą sumą jums.Mokesčių grąžinimo turėtų būti atsakingas už klientų.

Atsiliepimai

Jūsų pasitenkinimas yra mūsų #1 prioritetas.Nedvejodami kreipkitės į mus bet kuriuo metu, prieš ir po pirkimo, mes padarė gauti savo 100% klientų pasitenkinimo.Mes atgal mūsų įsipareigojimų su puikia paslaugų, bei klientų pasitenkinimo garantija.Taigi, prašome ne tik atostogų, bet neigiamas arba atidaryti ginčą, susisiekite su mumis.Mes pasistengsime atsakyti per 24 Valandas nuo gavimo savo el. pašto adresą ir padėti jums spręsti kokių nors problemų ar klausimų, kurie jums gali turėti.Jūsų išankstinio patvirtinimo gavęs elementus ir teigiamų atsiliepimų bus labai dėkingi mūsų.

Žymos:Vyrai šilko Kaklaraištis, Raudonas Kaklaraištis, Vyras Kaklaraištis, Peteliškė, Bowtie Vyras, Kaklo Kaklaraištis, Vyrai Nustatyti Kaklaraištis, Nustatyti Kaklaraištis, Siauras Kaklaraištis, Kaklaraištis 8 Cm.

Modelio Tipas Paisley
Modelio Numeris Kaip Rodo Nuotrauką
OEM Paslaugos Prieinama
Stilius Mados
Didelis Pabaigoje Plotis 8 cm (3.15 cm)
Pristatymo laikas Pasirengę į Laivą
Dydis One Size
Ilgis 148 cm (58 inches)
Sumaišykite Stilių Didmeninės Prieinama
Sąlyga Nauja, Rankų Darbo
Amatų Žakardiniai Audiniai
Ryšiai Tipas Kaklo Kaklaraištis
Elemento Tipas Ryšiai
Lytis VYRAI
Medžiaga 1200 Siūlių Poliesteris
Departamentas Pavadinimas Suaugusiųjų

Parašykite savo atsiliepimą!

Stilingas Dizainas Kaklo Ryšius 8cm Klasikinis Oficialų Žalia Paisely Kaklaraištis Aukštos Kokybės Mados Ponai Austi Gravata Suaugusiųjų w18

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai