JAKCOM OS2 Lauko Belaidis Garsiakalbis Naujas produktas, kaip konsolės studija boxa portabila transliacijos maišytuvas garso išmanųjį telefoną teleprompter

€26.82

Prieinamumas: Yra sandėlyje

w35933

JAKCOM OS2 Produkto Aprašymas

JAKCOM OS2 Lauko "Bluetooth" Garsiakalbis

Atsparus Vandeniui "Bluetooth" Garsiakalbis

Smart Žibintuvėlis

Galia Bankas

Paprastas dizainas, tačiau nėra paprasta amatų

JAKCOM OS2 priima frakcinės modeliavimas, dizainas.Korpusas iš abiejų pusių yra pagamintas iš aliuminio lydinio ir po anodinio oksidavimo gydymui, jis yra švelni liesti; PC+ABS+TPU tekstūros ir BabySkin matinis dažymas amatų pagrindinių įstaiga centrinė dalis priešinasi slydimo ir suteikia vartotojams su švelnus ir patogus lytėjimo patirtį.

Mažas paveikslas, didelis galimybes; visiškai balansas, erdvės ir veiklos

Garso modulis, apšvietimo modulis, maitinimo modulis, pagrindinis valdymo lustas, pagrindinė institucija, trys-korektūros kostiumai

Gera garso reikia gerų garsiakalbis

Įmontuota speciali lauko garso vienetas, kuris yra pagal Amerikos Sherwood DS serijos, JAKCOM OS2 turi puikią pusiausvyrą.Bosas yra pilnas ir aukštumas yra šviesus.

Geras garsiakalbis turi gera lustas

JAKCOM OS2, kad vykdo Bluetooth v4.1 chip ir 10 metrų prisijungimas atstumas užtikrina nepažeistos transportavimo HiFi garso kokybę.Ji taip pat gali teikti mobiliojo telefono laisvų rankų funkcijas, pavyzdžiui, atsiliepimas, pakabinta, rinkimas ir pan.

Geras lustas turi geras suderinamumas

Muzikos, saugomą pažangi prietaisų, tokių kaip TF card, USB, AUX audio, mobiliojo telefono, planšetinio kompiuterio, nešiojamojo KOMPIUTERIO, ir tt, gali būti žaidžiamas po to, kai buvo sujungtas su "Bluetooth" ir pagrindinės kūno sąsajas su keliais specifikacijos

Nešiojamų tvirtas žibintuvėlis apšvietimo modulis, matomas profesionalumas

Built-in du gabalus 18650 baterija, 1000-Liumenas reguliuojamas ryškumas ir 5-W, 600 metrų atstumu šviesos spektrą

Įvairių apšvietimo rūšių galima diskriminuoti atmosfera

"Šviesus", "Artimos šviesos", "SOS", "mirksinti šviesa", "Blykstės", penkių rūšių šviesos režimai gali būti koreguojama, su vieno mygtuko paspaudimu.

Didelės talpos bateriją, yra labai svarbus

5200mah didelio intensyvumo ir aukštos kokybės Elementų, gali imti "iPhone" 7, arba S7edge vienas-ir-a-pusantro karto daugiau, klausytis muzikos 30 valandų ir apšviesti su ryškios šviesos 20 valandų.

FM radijo stočių paieška su vienas mygtukas yra visuotinai taikomas

Per įmontuotą spiralinės antenos, JAKCOM OS2 leidžia vartotojams automatiškai ieškoti vietos valdžios dalių laidą matė, bet kurioje pasaulio vietoje.

IP56 vandeniui ir dulkėms klasės

Labai mastelio sporto

Įrengta Wyeth srieginė jungtis Britų standarto 1/4-20, JAKCOM OS2 gali būti prijungtas prie daugelio standartinių rinkos priedai.

Parametrai

Pakavimo sąrašas

Universalieji kompiuteriai x 1

MicroUSB įkrovimo linija x 1

Specialių dviračių laikiklį x 1

Instrukcija x 1

= "Dažnai Užduodamų Klausimų"

Mokėjimo priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT.Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienų nuo užsakymo.Užsakymas bus automatiškai išjungtas, pirkėjas nebuvo sumokėti po 20 dienų.Jei negalite kasos iš karto po aukciono arti, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą Mokėjimai turi būti atlikti per 3 dienas.

Pakavimo Smart Belaidė Lauko Garsiakalbio Pakavimo Informacija:

Vidiniai Baltos dėžės: Vieneto G. W yra apie 410g, Padalinio Dydis yra 20cm x 11cm x 6cm;

Išorinis Brown Box: Vieneto G. W yra apie 15430g, Padalinio dydis yra 53cm x 29cm x 37cm , Max su 36pcs Smart Lauko Belaidį Garsiakalbį.

Shippment visame PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO) Nurodymai, apdoroti laiku, kai mokėjimo tikrinimo.Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.Vaizdai rodomi ne faktinio prekės ir jūsų nuoroda tik.PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.Jei negavote jūsų krovinio per 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas.

Atsiliepimų Pirkėjo išankstinio patvirtinimo, bus labai dėkingi gavęs elementus.Kadangi jūsų atsiliepimai yra labai svarbus mūsų verslo vystymosi, mes nuoširdžiai kviečiame jus palikti teigiamą atsiliepimą mums jei esate patenkintas mūsų gaminių ir paslaugų.Ji bus tik jums 1 minutę,bet tai 1 minutę turi labai gyvybiškai svarbią reikšmę mums.Prašome susisiekti su mumis prieš palikdami neigiamą arba neutralų atsiliepimą.Mes dirbame su jumis, kad išspręstumėte problemą, kol, kad esate patenkintas su mumis.Dėkojame už jūsų supratimą!

Garantija 12 mėnesių Gamintojo Garantija dėl nekokybiškų daiktų (išskyrus sugadintų daiktų ir/ar netinkamą jų gavusi).Priedai, ateina su 3-jų mėnesių garantija.Sugedę daiktai TURI BŪTI nurodyti ir grąžintos per garantijos terminą (ir originalioje pakuotėje, jei įmanoma).Jūs turite mums pasakyti, ką defektus ir pateikti mums savo užsakymo numerio.MES NE REMONTUOTI ARBA PAKEISTI ELEMENTUS, KURIŲ GARANTINIS LAIKAS PASIBAIGĘS,.Jūs sutinkate, kad visus pirmiau išvardytus politikos po užsakymo dėl www.juozasrimkus.lt.

JAKCOM OS2 Lauko Belaidis Garsiakalbis Naujas produktas, kaip konsolės studija boxa portabila transliacijos maišytuvas garso išmanųjį telefoną teleprompter898

Žymos:Transliavimo įranga, 4 Kanalų Vaizdo Maišytuvas, Maišytuvas Radijo Hibridas, Monitoriai Studija Garsiakalbiai, Jbl, Kūno Maišytuvas, Teleprompter Stiklo "pasidaryk Pats", Garsiakalbis Originalus Studija, Automobilių Garso Garsiakalbis, Skaitmenų Maišytuvas.

Ekranas No
Nuotolinio Valdymo Pultas No
Reklamą su GARSO
Kanalai 2 (2.0)
Medžiaga Plastikiniai
Geriausios Rungtynės portabila
Baterija Taip
Pažangi Asmeninis Asistentas NĖRA
Paramos Apt-x Taip
Garsiakalbio Tipas LAUKO GARSIAKALBIS
Atkūrimo Funkcija Kita
Garso Crossover Visą Asortimentą
Įmontuotas Mikrofonas Taip
"Wi-Fi" Muzika "Amazon" Muzikos
Prekės Pavadinimas imtimercom
Kabineto Medžiaga Plastikiniai
Išėjimo Galia 5W
Balso Kontrolė No
Paramos PROGRAMĄ Taip
Dažnio Diapazonas 60Hz-23KHz
Skaičius Garsiakalbis Talpyklos 1
Funkcija Vaizdo Skambutis
Karšto Parduoti su studija
Parama Atminties Kortelės Taip
Maitinimo Šaltinis Baterija
PMPO 5W
Atsparus vandeniui Taip
Komunikacijos "Bluetooth"
Modelio Numeris OS2

Parašykite savo atsiliepimą!

JAKCOM OS2 Lauko Belaidis Garsiakalbis Naujas produktas, kaip konsolės studija boxa portabila transliacijos maišytuvas garso išmanųjį telefoną teleprompter

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai