Naujas teptukas plaukų kamuolys žoliapjovės pūkas pelletizer nešiojamų epiliatorius megztinis megztinis razor sofa-lova, skalbimo, valymo įrankis #41

€2.60

Prieinamumas: Yra sandėlyje

w35300

Plaukų Valiklis Valyti Šiukšles Tariant Daugiafunkcinis Valyti Minkštu Šepečiu

aprašymas:

✦ Multi-purpose ✦ Counter purvo šepetėliu išvalyti purvą ant sofos, baldai, darbo paviršių, lovos, biuro stalai.Minkštas šepečiu galima lengvai valyti mažų dalelių, tokių kaip purvo, smėlio ir purvo.

✦ Medžiagų kokybė ✦ PP šeriai, o tai didina ilgaamžiškumą ir tvirtumą.Didelis šepetys srityje leidžia lengvai ir veiksmingai valyti didelio ploto paviršius.

✦ ABS patvari dėžutė✦ labai ašara atsparios, tvirtos, tinka naudoti kasdien.Gamtos ir sklandžiai, ergonomiškas dizainas.Siekiant suteikti jums su patogia rankena, rasite jį lengvai pašalinti dirtand šiukšles, patogesnis, nei trumpą rankeną, ir patvaresni nei plastikinė rankena.

✦Nešiojamų✦minkšta šerių valymo šepetys yra įrengta patvari dėžutė, tik kaip akiniai atveju.Tai yra patogu įdėti į ranką teptuką į maišą, kai keliaujate.Mes manome, kad purvo šalinimo priemonė turėtų būti toks gražus kaip kiti daiktai jūsų namuose!

specifikacija:

Produkto pavadinimas: Lova šepečiu, grindų purvo šalinimo teptuku, riešuto kevalo šiukšles geležinkelių valymo šepetys

Prekių pakuotė: OPP krepšys + spalva kortelė

Produkto svoris: 0.115 kg

Gaminio dydis: 8.3x 4.5x19.8cm

Prekių medžiaga: ABS

Produkto spalva: pilka, balta

Komplektą sudaro:

2 x valymo šepetėlis

Žymos:Valymo Drabužius Skystis, Korp, Audinio Skustuvas, Pavasario Valymo Drabužiai, Korp Pašalinti Mašina, Valymo Drabužius Ispanų, Korp Remov, Ritės žoliapjovės, Lipnus Volelio Drabužių Valymas, Nešiojamieji Elektriniai Drabužių Valymas.

Stilius vadovas
Modelio Numeris Namuose
Medžiaga Plastikiniai
Naudojimas Drabužiai
Gamyba Dulkių Pašalinimo Ritininiai
Kilmės KN(Kilmės)

Parašykite savo atsiliepimą!

Naujas teptukas plaukų kamuolys žoliapjovės pūkas pelletizer nešiojamų epiliatorius megztinis megztinis razor sofa-lova, skalbimo, valymo įrankis #41

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai