Lemegeton Asmeninį Užsakymą Pavadinimas Žiedai, Moterų, Vyrų, Graviruotas Dvigubą Pavadinimą, Reguliuojamas Žiedo Pora Metis Dovanos

€2.93

Prieinamumas: Yra sandėlyje

w35247

Patarimai:

Prašome palikite savo užsakymą pavadinimas darydami užsakymą.

1.Dydis: 2 Keičiamo Dydžio.Individualų produktų reikia gamybos laikotarpį 7-15 dienų.Jei norite gauti produktai greičiau, pasirinkti greičiau logistikos metodas. 5.Medžiaga nerūdijančio plieno, lydinio!Maudymosi ir plaukimo galima nešioti,produktas Niekada Išnyks!Patikima Kokybė!

Paslaugų Politikos

1)Jei nesate patenkintas mūsų produktų kokybės priežasčių, Prašome susisiekti su mumis per 7 dienas ir fotografavimas ,Mes išsiųsti ar grąžinti pinigus jums. 2)Jei galite pirkti didelį kiekį, nesvarbu, kainų ar pristatymo, jei turite kokių nors problemų, prašome susisiekti su mumis.

Laivybos Politika

1.mes laivas ir visi mūsų daiktai visame pasaulyje per 48hours kinija paštu registruotu paštu/ePacket/kinija po eilinio mažas paketinių/DHL/EMS.Laivybos būdas priklauso nuo to, suma buvo užsakytos. 2. Kartais tai gali užtrukti iki 4-7 savaičių, nes griežtai pasirinktinį Patikrinimą. 3. Paslaugų tranzito laikas teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną. 4.Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas turi sutapti su jūsų pristatymo adresą.Mes negalime pakeisti adresas nebėra,todėl prašome patikrinti adresą prieš tai. 5.Jei negavote jūsų siuntą per 60 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas! 6.Visi jūsų užsakymo suma mūsų parduotuvėje neturi būti savo šalies custom mokesčių ir jokių paskelbti užsakymą kainą.Atkreipkite Dėmesį!

Laivybos Krepšelį

Atsiliepimai

Žymos:Vyrų Pažadas žiedas, Pekino Universitete, Paukščių Kojos žiedas, Deimantinis žiedas Su, Išgirsti žiedas, Krepšelis įrašą, Sidabro Porų žiedus, žiedas šėtonas, žiedas Plonas Pirštas Mergina, Logotipą.

Medžiaga Metalo
Elemento Tipas Individualų Žiedai
Žiedų Tipas Vestuvių Juostas
Funkcija Pranešimo Priminimas
Individualų Tipą Laiškas
Lytis Unisex
Proga Jubiliejus
Prekės Pavadinimas lemegeton
Nustatymo Tipas NĖRA
Stilius Madinga
Formos\modelis NUMERIS
Metalų Tipas nerūdijančio plieno
Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Numeris DZJZSS0626
Bauda ar Mados Mados
Paviršiaus Plotis 5mm

Parašykite savo atsiliepimą!

Lemegeton Asmeninį Užsakymą Pavadinimas Žiedai, Moterų, Vyrų, Graviruotas Dvigubą Pavadinimą, Reguliuojamas Žiedo Pora Metis Dovanos

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai