Kūdikių kojinės šiltos žiemos kojinių naujagimių kojų šilčiau bebe berniukas juokingas kojines kilpinių medvilninių kojinių kūdikis, mergaitė žiemą koja dėvėti 3 poros/daug

€3.85

Prieinamumas: Yra sandėlyje

w33955

Pavadinimas: kūdikio kojinių Spalva: kaip nuotraukoje Pagrindinė Medžiaga: medvilnės mišinys Lytis: unisex Kostiumas Sezono: Žiemą ir Rudenį, Tiktų Amžių: 0-3 Metų Prekės kiekis: 3 poros/siuntos Pakuotė: opp

[ Apie Size ] 12M yra Dydis S, Tiktų 0-1 Metų, 24M Dydis yra M, Tiktų 1-3 Metai,

Rankinis matavimas, 1-3cm klaidos yra normalus.Dėl skirtingo apšvietimo ir ekraną, yra šiek tiek spalvų skirtumas, tai nėra kokybės problema, tikiuosi, kad jūs undersand.

Pristatymo Laikas

mes paprastai laivas kad 3-5 darbo dienas nuo patvirtinimo apie apmokėjimą, o laivas tvarka mokamos laiku.

Apie Muitus

Atsižvelgiant į mūsų klientų naudai, Esame priversti ship užsakymą paprastu paštu.

Prašome suprasti, tačiau, muito iš mūsų kontrolės, mes negalime guarrante be mokesčių mokestį ir neturės mokėti jokio mokesčio mokestis.

Mes nuoširdžiai atsiprašome už nepatogumus tai gali sukelti jums.

Pastaba: Jei pasirinksite nemokamas pristatymas parinktį, jūsų sklypo bus pristatomos tiesiai į jūsų namus tik vieną kartą, ar ji bus atsiųsti į jūsų vietos post office, tada jums reikia imtis savo sekimo numerį ir savo asmens TAPATYBĖS rinkti savo daiktus.Jei pasirinksite express pristatymas, prašome, nepamirškite palikti savo kontaktinį numerį, tai yra būtina express pristatymas.

Mes esame priklausomi nuo mūsų klientų pasitenkinimo, kad pavyks.Tai bus labai dėkingi, jei galite palikti mums 5 žvaigždžių teigiamų atsiliepimų, kai jūs patenkinti mūsų daiktų.Neigiamas grįžtamasis ryšys(1-3 žvaigždės) yra blogai mūsų parduotuvėje, kokių nors problemų, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, mes stengiamės ją išspręsti.Mes tikimės, kad visi mūsų klientai galės mėgautis pirkinių čia.

Welcomebaby internetinė parduotuvė, padaryti, parduoti, remiantis jų puikus dizainas ir įrodyta, patikimumą.Todėl kokybė yra garantuojama.Tačiau jums reikia patvirtinti savo drabužių dydį atidžiai prieš perkant (dydis rezultatai bus matyti po kiekvienu prekės).

Dėmesio : mes negalime sutikti keistis arba atšaukimas po jūsų užsakymas buvo vežamos.

Toliau pateikta informacija yra reikalaujama, kai jūs atspindėti problemą:

*Užsakymo numeris

*Nuotrauka nekokybiška prekė.

Jei turite bet kokių klausimų apie grąžinimo politiką, prašome nedvejodami kreipkitės į mus!

Žymos:Kompiuteris Geros Vaikai, Atveju "samsung" A41 Dangtis, šaltas Oras Mezgimo Skrybėlės, įkroviklio Laidas 4 M, Chrysoprase F Granatas F, Die Cut Turas Dantytas, Medvilnės Paltai Jauni Vyrai, Komforto Avalynės Lady Odos, Medvilnės Kailis šviesiai Mėlyna.

Prekės Pavadinimas Buddinfant
Amžius 7-12m
Modelio Tipas animacinių filmų
Modelio Numeris YS3P1027
Medžiaga Medvilnės
Lytis Unisex
Medžiagos Sudėtis Medvilnės Mišinys
Kostiumas Amžius 0-3 metai
Stilius Naujovė

Parašykite savo atsiliepimą!

Kūdikių kojinės šiltos žiemos kojinių naujagimių kojų šilčiau bebe berniukas juokingas kojines kilpinių medvilninių kojinių kūdikis, mergaitė žiemą koja dėvėti 3 poros/daug

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai