Leadream Nemokamai DHL 30PCS Priekinės Stiklo Objektyvas Pakaitinės Dalys "Apple" Žiūrėti " Sport Edition Žiūrėti 38mm 42mm

€54.33

Prieinamumas: Yra sandėlyje

w33366

Sveiki atvykę į Leadream parduotuvė

Aprašymas :

mes pažadame:

Kiekviena nuotrauka yra mūsų realaus šaudymo.

Nemokamas Pristatymas.

Laivybos Per 48 Valandas.

Kiekvienas produktas yra Griežtai Išbandyta Profesinės QC

prieš Vežimą.

Mūsų pranašumas

1 Geriausia Kaina: Mes turime savo kooperatyvo gamykloje gaminti mes parduoti produktus, telefonų ir tabletes, taip, mes turime labiausiai konkurencinga kaina;

2 Vieno Langelio: Mes siūlome visų rūšių Telefonų ir planšetinių kompiuterių atsarginių Dalių.

3 Profesionalų aptarnavimą: Mes turime profesionalų komanda, išbandyti produktus, atidžiai , mes išbandyti vieną prieš išsiuntimą ,todėl mes galime užtikrinti geriausias kokybės už jus.ir mes nuolat mums siūlo geriausias paslaugas mūsų klientams.

Nuotraukos elementai :

Mokėjimo:

Mes priimame mokėjimus per AliExppress.Jei turite kokių nors klausimų ar problemų, susijusių su mokėjimo būdą.Prašome nedvejodami kreipkitės į mūsų trademanager.Bendra suma neturi būti anyduties,Vietos mokesčius ir jokių papildomų mokesčių.

Grąžinimo ir Grąžinimo Politika:

Mes nepriimame jokių nėra pagrindo grąžinti pinigus.

Mes negalime grąžinti visą, jei prekė yra pažeista pristatymo, dėl tam tikrų objektyvių dalykų,bet mes galime priimti dalinį grąžinti kompensuoti sugadintas dalis.

Jei jums nereikia gauti sklypų po 20 reikalas dienų,Pls nedvejodami kreipkitės į mus,fullre fondo ar reship prekės bus sutvarkyta.

Jei jūs norite grąžinti visą arba reship elementą,prašome jus pateikti nekokybiškų nuotraukų ar sugedusi vaizdo mums.mes patikrinti, aš ir išspręsti problemą iš karto.

Jei norite panaikinti arba grąžinti baigė orderwhich buvo išsiųstas.60% grąžinimo bus sutvarkyta.

Jokios grąžinamosios išmokos arba reship naujas punktas, jei nonreceiving sukelia pirkėjo klaidinga informacija adresą.

pristatymas:

Beveik užsakymai bus išsiųsti iš daugelio šalių, per 48 darbo valandų per DHL, ar AVS.EMS bus naudojama kai kurių šalių neturiu, dHL paslaugos

Prašome patikrinti informaciją, kurią paliko.Tikrą vardą,adresą,pašto kodą ir telefono numerį, visi turi būti teisinga.

Jei norite pakeisti adresą,prašome susisiekti su mumis arba palikti pastaba įsakymą nedelsiant.

a

apie mus

1.Tikimės, kad kiekvienas pirkėjas, kuris ateina į mūsų parduotuvėje yra nuostabus ir patenkinti prekybos patirtį.Mes pateiksime aukščiausios kokybės elementus ir puikus qualiy paslaugos jums.

2.Jei turite kokių nors klausimų ar problemų.Prašome nedvejoti ir nusiraminkite, susisiekite su mumis.Mes jums išspręsti problemą iš karto.

Žymos:Lcd Ekraną, "apple" žiūrėti Skaitmeninis Keitiklis, Appl žiūrėti Stiklas, Stiklo Su Oca, Ekranas, Stiklo Touch, "apple" žiūrėti 3 Stiklinės Pakeisti, "apple" žiūrėti 3 Stiklo Remontas, Iwatch 3 Ekranas, 38mm "apple" žiūrėti Lcd, "apple" žiūrėti 3 42mm Jutiklinio Ekrano Pakeitimas.

Prekės Pavadinimas Leadream
Modelio Numeris "Apple Žiūrėti
Tipas Jutiklinis Ekranas

Parašykite savo atsiliepimą!

Leadream Nemokamai DHL 30PCS Priekinės Stiklo Objektyvas Pakaitinės Dalys "Apple" Žiūrėti " Sport Edition Žiūrėti 38mm 42mm

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai