2020 Nauja Pu Oda Ne Juda Automobilio Sėdynę-Pagalvę, Auto Ne Skaidrių Pagalvėlės, Universalus Priedai Vieno Apima X6 X40

€19.59

Prieinamumas: Yra sandėlyje

w33151

1, Kodėl tiek daug žmonių renkasi "Sparkle" Star "?

a, kokybės garantija

b, greičiau siuntą, Paprastai, mes galime pristatyti 80% užsakymų 7-18 dienų

c, puikus aptarnavimas(patikrinkite, ar grįžtamasis ryšys) 2, Kodėl jos geriau?a, tai turi ne skaidrių reversas, todėl nebus juda b, medžiagos yra geriau, kad jos sunkus ir jaustis geriau

PIRKĖJAS INSTRUKCIJA

Kai esate pasirengę sudaryti sandorį, jūs galite naudoti Alipay sąskaita, kaip vidutinės trukmės ir būti atsakinga už mokėjimą (šiuo metu Alipay yra VIENINTELIS būdas mums priimti).Į Alipay bus įšaldyti mokėjimo už prekes, o ne išleisti į mus, kol gavo savo prekes.

ATSILIEPIMAI

1 Mes, priklauso nuo jūsų pasitenkinimas į sėkmę.Todėl jūsų atsiliepimai yra VIRŠUJE SVARBUS mums.

2, Jei jūs patenkinti mūsų daiktų, prašome palikti mums aktyvaus 5 žvaigždžių atsiliepimų.

3, Prašome nedvejodami kreipkitės į mus, prieš išvykdami į bet kokį neigiamą arba neutralų atsiliepimą.Mes stengiamės išspręsti bet kokią problemą.

PARDUOTI PAŽADAS

1. Mes padarysime viską, kad patenkinti visų mūsų klientų.Prieš pristatant mes patikrinti ir siuntinių prekės pat.

2. Produktas, kuris yra sugadintas arba jo nėra komponentas NĖRA grąžinami.

3. Pirkėjai yra atsakingi už grąžinti laivybos ir tvarkymo mokestis.

4. Visi grįžta turi būti su originalia pakuote į pradinę būklę.Mes pasiliekame teisę atmesti bet grąžos, jei tinkamai gairės nėra laikomasi.

VEŽIMAS

Dauguma mūsų produktų bus siunčiami nemokamai per www.juozasrimkus.lt s sandėliai, jie bus įsitikinkite, kad prekės bus greičiau ir saugos klausimais, tačiau jis taip pat priklauso nuo produkto svorį ir dydį, ir laivybos srityje yra šiek tiek kitokia.Mes taip pat gali naudoti, EMS, DHL, "Fedex" ir t.t.kiti išreikšti taip, tačiau paprastai ji turi savo papildomų laivybos mokestis pridėta.Daugiau informacijos prašome kreiptis į produkto instrukcija.Jei jokios abejonės, gali per on-site pašto dėžutę susisiekti su mumis, mes bus išsamų atsakymą.

Žymos:"huawei" Mrd Lx1f Gėlių, Gps Seklys Motociklai, Patiekalai Labai Aperityvai, Huawei Modemas 4g 100 Mb, šaldiklio Padėklo 05 Litrų, Vaikinai Trumpas Plaukti Lagaminai, Gps Seklys Rudenį įspėjimo, Aukso Papuošalai Didelis Rinkinys, Hsp 1 10 Dalių Touring.

Automobilio Markė de
Specialios Funkcijos no
Prekės Svoris 0.8kg
Elemento Tipas Sėdynių Užvalkalai & Palaiko
Taikoma Sezonas Keturis Sezonus
Elemento Ilgio 93cm
Elemento Plotis 46cm
Nustatyti Gabalas 1
Elemento Aukštis 1cm
Prekės Pavadinimas spokle stoa
Medžiagos Tipas PU odos
Mfg Serijos Numeris Visi

Parašykite savo atsiliepimą!

2020 Nauja Pu Oda Ne Juda Automobilio Sėdynę-Pagalvę, Auto Ne Skaidrių Pagalvėlės, Universalus Priedai Vieno Apima X6 X40

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai