Kalėdų Eglutės Kabo Sieninis Laikrodis Santa Claus Sniego, naujieji Metai, Kalėdiniai Papuošalai, Namų Navidad Kalėdų Eglutės Ornamentu

€2.02

Prieinamumas: Yra sandėlyje

w32169

Savybės:

Jis yra pagamintas iš medinio medžiagos, ir supjaustyti jį į atvaizdą žvaigždžių naudojami Kalėdų eglutė, jis yra mielas ir ryškus, ir ji gali papuošti namus, padidinti Kalėdų atmosferą, tegul namuose geriau!

Techniniai duomenys:

Spalva: Raudona / Juoda

Stilius: Santa Claus / Sniego

Medžiaga: Audinys art

Dydis:

Santa Claus: 37*22cm/14.57*8.66", kabančios virvės ilgis 10cm/3.94"

Sniego: 30*20cm/11.81*7.87", kabančios virvės ilgis 10cm/3.94"

Taikomas vietos: ji gali būti naudojama langų apdailos, produkto skaitliukas, apdaila, šeimos rinkimas ir biuro apdailos Kalėdų eglutė.Ji taip pat gali būti naudojamas kaip fotografijos rekvizitai sukurti Kalėdų atmosferą.

Pastabos:

1. Prašome leisti 1-3cm matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

2. Dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikio, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvų parodė nuotraukos.Ačiū!

1 X Kalėdų Eglutės Kabo Sieninis Laikrodis

Žymos:Kalėdų Metalo Ornamentais, Christma, Kalėdų Eglutė žiūrėti, Christma Medis, Gilė Dekoras, Dekoro Rogės, Christma Vainikas, Christma Medžio Ornamentu, Namas Naujųjų Metų, Dekoro Naujųjų Metų Išvakarėse.

Kilmės KN(Kilmės)
Tipas Didmeninės No
Modelio Numeris Kalėdų Eglutės Kabo Sieninis Laikrodis
Rinkinys Tipas No
Pakavimas Jokių Dovanų Dėžutė
Prekės Pavadinimas VKTECH

Parašykite savo atsiliepimą!

Kalėdų Eglutės Kabo Sieninis Laikrodis Santa Claus Sniego, naujieji Metai, Kalėdiniai Papuošalai, Namų Navidad Kalėdų Eglutės Ornamentu

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai