1800W 12V-48V ZVS Aukšto Dažnio Indukcijos Šildytuvas Šildymo PCB Lenta Modulis Flyback Vairuotojas su Vandens Siurblys, skirtas Automobilių Pramonei

€42.85

Prieinamumas: Yra sandėlyje

w31928

Komplektą sudaro:

1 x PCB lenta

1 x 48V vario vamzdis

1 x Vandens siurblys

Gaminio Parametrų:

Gaminio dydis: 180mm x 90mm x 80mm (Rankinis matavimo paklaidos apie 3mm, prašome suprasti)

Šildytuvas žiedas vidinis: 70mm (Rekomenduojama tiglį + kvarcinis kostiumas, didžiausia paramos 58mm tiglis)

Įėjimo įtampa: 12V-48V rekomenduojame: 36V aukščiau

Maitinimo reikalavimai: mažiau nei 12V≥10A , 15V virš≥15A

Maksimali galia: 1800W

Maksimali srovė: 40A

Ypatybė:

Šios prekės maksimali galia 1800W, priėmė super PCB maketavimas ir super šilumos kriaukle, gera šilumos išsklaidymo, nes su aušinimo ventiliatorius sąsaja, taip pat galite padaryti Tesla biudžeto įvykdymo patvirtinimo, generatorius, įtampos keitiklį, ir tt.

Šis įvadinis šildymo kontūro naudoja 12-48V žemos įtampos nuolatinės SROVĖS maitinimo šaltinis, maksimali srovė 40A, labiausiai didžiausia galia 1800W.Ji galėtų dirbti nuolat, pagal būklė gera šilumos išsklaidymo.Dėl jo vidutinis galios, ji gali būti naudojama "PASIDARYK pats" žaidėjams suteikti mažesnių žaidėjų dalys gali būti gydomi grūdinimas, prisijungimo ir kiti terminio apdorojimo.Jūs taip pat gali būti lydomas su grafito tiglį Kim, Sidabro, Vario, aliuminio ir kitų metalų, šildymo tolygiai, yra greitas ir labai patogus.

Šiame tyrime, maksimali galia yra beveik 1600W, ir maksimali srovė yra 35A.Šis produktas yra pagal būklė gera šilumos išsklaidymo, naudingumas modelio, gali nepertraukiamai veikti valandas.

Apie elektros energijos tiekimą:

Būkite atsargūs, ne perkrovos.Kai srovė yra didesnė kaip 20A galia išėjimo įtampa bus sumažintas.

Galite naudoti:

48V >40A (labai rekomenduojama, galite žaisti didžiausio naudingumo)

36V >35A

24V >30A

12V >20A

Rekomenduojama galia: Produkto ID: 1279188

Pastaba:

1. Galia šildymui yra labai didelis, išskyrus tai, kad plokštės ir komponentai yra karštas, ir šilumos vario vamzdis yra labai didelė.Pirkėjas gali parengti vandens aušinimo sistema atskirai, galima pirkti su maža vandens siurblio ir 2 metrų vidinis skersmuo 4mm guminės žarnos.

2. Turite atkreipti dėmesį į kai naudojant jungiklis, maitinimo šaltinis, nes didelės galios impulsinis maitinimo šaltinis paprastai yra švelnaus paleidimo funkcija, t. y. išėjimo įtampa pamažu auga, ir jei įtampa pakils iki 10V prieš prijungta indukcinio kaitinimo grandinė bus sukelia trūksta įtampos sukelti grandinės negali sau leisti, kad jis vibruotų, kad du GREITKELIAI vamzdis laidumo ir sudegino komponentų, tuo pačiu metu, todėl įsitikinkite, kad jungiklis maitinimo įtampos stabilumą, ir tada atidaryti indukcinio kaitinimo grandinė.

3. Kai šildymo metalinių daiktų nėra, šilumos per didelis metalo, priešingu atveju jis gali būti perkrautas su galia, prašome įtraukti 35A saugiklis ar ammeter ir oro jungiklis bus geriau. (pakuotėje nėra inclues)

4. Nors šio disko plokštė gali atlaikyti daugiau nei 40A srovė, bet rekomenduojama ne didesnė kaip 48V 35A, siekiant išvengti nelaimingų atsitikimų ir žalos.

5. Paketas ateina su šildymo apskritimo skersmuo-60 mm, dizainas įtampa 36V, jei naudojate daugiau nei 40 įtampos elektros energijos tiekimas turi būti naudojamas vidinis skersmuo 70 mm skersmuo virš šildymo žiedas, vandens siurblys naudoja 12V dc maitinimo, prašome naudoti atskirą maitinimo įtampos reguliatorius, modulio, siekiant išvengti perdegti ventiliatorius ir vandens siurblys.

6. Minimalus įėjimo modulio įtampa yra 12V, tai nereiškia, kad visi 12V maitinimo šaltinis gali būti naudojamas, kai naujokas pirkėjams gali naudoti mažesnio elektros energijos tiekimo.Šis modulis turi konkrečios įtampos ir srovės reikalavimus, įtampa 12V, srovė turi būti daugiau nei 10A maitinimo šaltinis gali būti naudojamas, jei elektros yra per mažas bus galia yra labai sumažintas, jei įtampa yra mažesnė nei 12V, tai bus prie dviejų MOS tuo pačiu metu laidumo, bus sudeginti MOS vamzdelis;

7. Jei pastebėsite, kad jūrų GREITKELIAI vamzdis karščiavimas, tada pirmas dalykas, apsvarstyti, ar galia atitinka reikalavimus.

8. Neišleiskite valdyba, kitaip jis bus klausimas labai aukšto dažnio triukšmą, ir tada MOS vamzdis bus perdegti

9. Indukcinio kaitinimo rekomenduojama naudoti 36V 20A maitinimo šaltinis, 12 V elektros energijos tiekimas yra per maži šildymo beveik jokio atsakymo, ir 12V maitinimo šaltinis lengvai veda prie maitinimo šaltinio išėjimo įtampa mažėja, žemiau 12V yra labai pavojinga

10. Indukcinio kaitinimo galia yra didelė, taigi karščiavimas yra normali, įsitikinkite, kad padaryti gerą darbą aušinimo.

11. Indukcinio kaitinimo galia rekomenduojama daugiau nei 48V 50 A impulsinis maitinimo šaltinis.Daugiau nei 24V maitinimo, tada daugiau nei 20A elektros energijos tiekimą, kuo didesnė įtampa, tuo didesnė srovė, tuo didesnis šildymo galia, šildymo greičiau.

/ Apie paslaugos / Apie - Laiku Visa grąžinamoji išmoka, jei produktas nėra gauta garantuotas pristatymo laikas Ilgesnis Apsauga 15 dieną daugiau apsaugos nuo užsakymo užbaigimas Grįžta Papildomos Grąžos bet kokį produktą,tik tuos, puikios būklės Garantuoja Kokybę Garantuoja Kokybę ar Visa grąžinamoji išmoka

Jei turite kokių nors problemų su mūsų daiktus ar paslaugas, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, pirmą kartą prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą.Mes padarysime viską, kad išspręsti bet kokią problemą ir suteikti jums geriausias paslaugas klientams.

Žymos:Zvs Vairuotojo Hv, Ih Indukcijos šildytuvas, Benzinas Vandens šildytuvas 12 V, Zvs Mini, Pardavimas Aukšto Dažnio Indukcinio Kaitinimo Mašina, Mb102, 2v Dc Vandens Siurblys, Oficialiai Priimti į Tarnybą šilumos, Plytelių, šilumos Siurblys Vandens šildytuvas.

Sertifikavimo NĖRA
Kilmės KN(Kilmės)
Prekės Pavadinimas becornce
Galia 1800W
Įtampa 48V
Modelio Numeris ZVS Aukšto Dažnio indukcinio Kaitinimo Modulis

Parašykite savo atsiliepimą!

1800W 12V-48V ZVS Aukšto Dažnio Indukcijos Šildytuvas Šildymo PCB Lenta Modulis Flyback Vairuotojas su Vandens Siurblys, skirtas Automobilių Pramonei

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai