Touch Panel Xiaomi Redmi Pastaba 4X Snapdragon 625 Jutiklinis Ekranas skaitmeninis keitiklis Su " Flex Kabelis Gel X20 Redmi 4 Pastaba Jutiklis Touch

€5.57

Prieinamumas: Yra sandėlyje

w31289

Touch Panel Xiaomi Redmi Pastaba 4X Snapdragon 625 Jutiklinis Ekranas skaitmeninis keitiklis Su " Flex Kabelis Gel X20 Redmi 4 Pastaba Jutiklis Touch

Suderinama Su : Už Xiaomi Redmi 4 Pastaba MediaTek Gel X20 Už Xiaomi Redmi Pastaba 4X Snapdragon 625

Didmeninės : 10vnt/Set, daugiau nei 30% nuolaida nei vieno pirkimo,Paramos mišrios spalvos pirkimas.

Spustelėkite ant paveikslėlio žemiau:

☞☞☞☞☞☞Dėmesio : Pls išbandyti jį prieš jums ją įdiegti į savo telefoną,ar mes negalime priimti bet kokį ginčą, po.

Po to, kai gavote prekes,jums būtų geriau, nereikia įdiegti prieš bandymą,jūs galite įdėti nuorodą į motininę plokštę ir bandymo pirma, įsitikinkite, kad jis veikia puikiai.jei jums nėra gera, pakeisti LCD,mes rekomenduojame, kad jums rasti profesionalių priežiūros asmuo jį pakeisti.

Skelbimas:

1.Mes turime tik vieną įrankių rinkinys visus paketus.Jei jūs įsigijote kelis ekranus ir reikia turėti kelis rinkinius įrankių, prašome padaryti pastaba tvarka arba siųskite mums elektroninį laišką.Įrankiai yra labiausiai tas pats, kaip kad ekranų skaičių. 2.Jei jis negali būti naudojamas po to, kai gavote ir išbandyti ekrano,arba jei turite kokių nors problemų, prašome nesijaudinkite,jūs mums gali pasakyti iš karto, o ne palikti neigiamą atsiliepimą arba atidaryti ginčų,mes jums patenkintas sprendimas ASPS. 3.Jūs galite pasakyti, su mumis, arba palikti žinutę užsakymo, jei turite kokių nors kitų poreikius,mes atsiųsime taip pat jei mes pažadėjo jums.

Žemiau Sąlygos, Garantija:(reikia video ir foto įrodymą)

(1).kai gausite paketą,o pakuotė buvo pažeista.nereikia pasirašyti paketą. (2).Jūs rasti, kai prekė yra sugadinta, kai jūs openning sklypo.rodo atgal lcd,mes turime logotipą atgal. (3).Galite rasti elementą, neturi darbo, kai yra bandymai,o tu ne ją įdiegti. (4).Jums neteisingas spalvas ar modelius. (5).Negavote elementus.

Žemiau Sąlygų Nėra Garantija:

(1).Tu negali patikrinti elementus, prieš ją įdiegti. (2).Ne darbo ar sugadintas dėl netinkamo įdiegimo. (3).Jūs turite naudoti elementus. (4).Negavote paketo, nes jums paliko klaidingą adresą ar telefono numerį.

(5).Produkto viršija garantija laikas---3 Mėnesius.Produktų sugadinta dėl žmogaus priežasčių nėra taikoma garantija.

Komplektą Sudaro:

1pcs * lietimui Ekranas skaitmeninis keitiklis.

Draugiškas Priminimas:

1.Prašome leisti šiek tiek spalvų variacijos skirtingų ekrano nustatymas. 2.Prašome patikrinti savo telefono modelį, kruopščiai, siekiant išvengti klaidų perkant.

3.Mes turime tik vieną įrankių rinkinys visus paketus.Jei jūs įsigijote kelis ekranus ir reikia turėti kelis rinkinius įrankių, prašome padaryti pastaba tvarka arba siųskite mums elektroninį laišką.Įrankiai yra labiausiai tas pats, kaip kad ekranų skaičių.

Ačiū už jūsų pirkimo,nuoširdžiausi linkėjimai.

Žymos:625 Snapdragon, Skydelis Xiaomi Redmi 4 Pastaba, 4x, Priekinis Skydelis Xiaomi Redmi, Pastaba Redmi, Telefonas X20, 4x Touch, Vivo Plus, 4x Redmi Xiaomi, 4x Ekranas Xiaomi Redmi.

Tipas Jutiklinio Ekrano Skaitmeninis Keitiklis Skydelis
Prekės Pavadinimas OTOZISON
Produkto modelis Mes galime pasiūlyti visų rūšių atsarginių dalių mobilusis telefonas
Kokybės Kontrolė Išbandyta dar gerokai prieš pristatymas
Spalva Juoda / Balta / Aukso
Suderinamos Prekės Xiaomi
Tvarkymo Laikas Laivas per 24
Ekranas ≥5"
Po Paslaugos Vieną po paslauga
Tinka už Xiaomi Redmi Pastaba 4X Snapdragon 625
Modelio Numeris Už Xiaomi Redmi 4 Pastaba MediaTek Gel X20

Parašykite savo atsiliepimą!

Touch Panel Xiaomi Redmi Pastaba 4X Snapdragon 625 Jutiklinis Ekranas skaitmeninis keitiklis Su " Flex Kabelis Gel X20 Redmi 4 Pastaba Jutiklis Touch

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai