4 6 8 10 12mm Tamsiai Raudonos spalvos Stiklo Karoliukai, Metalinės Apvalios Prarasti Karoliukai Papuošalai Padaryti Karoliai, Apyrankė "PASIDARYK pats"

€0.80

Prieinamumas: Yra sandėlyje

w31180

Specifikacija: 4 MM: apie 93 karoliukai / Gija 6 MM: apie 63 karoliukai / Gija 8 MM: apie 47 karoliukai / Kryptis 10 MM: apie 38 karoliukai / Kryptis 12 MM: apie 30 karoliukai / Kryptis Prašome atkreipti Dėmesį: 1. Mūsų svetainėje pateikiama gaminio vienetų, yra taip arti, kad nekilnojamojo spalvos, bet imtis skirtingų šviesos ir ekrane veiksnių, yra tam tikros spalvos, prašome, atleisk man. 2. Pobūdis akmens karoliukai, specifinio pobūdžio žaliavų gali būti šiek tiek skirtingos spalvos skirtumus tarp partijų. 3.Kad daugiau nei $150, mes išsiųsti paketą DHL, "FEDEX", www.juozasrimkus.lt Premium pristatymo ar AVS nemokamai.

Siuntimo ir Pakavimo

Visi daiktai bus tikrinamas du kartus ir gerai supakuoti, prieš siunčiant.Prekės bus išsiųstos per 2-5 darbo dienas po pirkėjai moka už užsakymą.Ji paprastai trunka apie 30-60 darbo dienų pristatyti Paketą į paskirties(atokiose vietovėse,Tai gali užtrukti šiek tiek ilgiau).

Specialių Skelbimas:

Rusijos Federacijos:VISĄ GAVĖJAS PAVADINIMAS yra būtinas.Ji paprastai trunka apie 56 72 darbo dienų siekiant, kad būtų savo vietoje.

Mokėjimo

Yra daug mokėjimo būdų galima rasti www.juozasrimkus.lt.Mūsų app jūs galite naudoti šiuos mokėjimo būdus: Visa, MasterCard, Maestro, Atrasti kortelę ir Diners Club card, American Express, QIWI, Boleto, bancontact, idealus, Przelewy24, SMS Mokėjimo Rusijoje(MTC, MegaFon, Beeline, "TELE2") ir www.juozasrimkus.lt Kišenėje.Mūsų svetainėje (VNT) jūs galite naudoti šiuos mokėjimo būdus: Visa, MasterCard, Maestro, Atrasti kortelę ir Diners Club card, American Express, pavedimu, "Webmoney", "Yandex".Pinigai, Western Union", QIWI, DOKU, Mercado Pago, Boleto, bancontact, TEF, idealus, Giropay, Sofort Bankų, Carte Bancaire (Carte Mėlyna), Przelewy24, SMS Mokėjimo Rusijoje (MTC, MegaFon, Beeline, "TELE2"), Pinigų Mokėjimo (Euroset, Syvaony, rusijos Post), ir www.juozasrimkus.lt Kišenėje

Atsiliepimai

Atsiliepimai Jūsų pasitenkinimas yra mūsų prioritetas!Jei jums gauti kad ir ji yra geros būklės,mes būtume dėkingi, jums būtų palikti mums, 5-Žvaigždučių teigiamų Atsiliepimų dėl šio sandorio.Ji bus tik jums 1 minutę.Ačiū!Prašome palikite mums teigiamą atsiliepimą:

Žymos:Apvalūs Stiklo Karoliukais, Crackle Stiklo Karoliukai, Apvalūs 14, Apvalūs Stiklo Karoliukai Opal, Stiklo Karoliukų Rankų Darbo Apvalus, Apvalios Raudonos, Koralų Karoliukų, Raudona Tigro Akis, Apvalūs Karoliukai, Raudonas Akmuo Apvalių Rutuliukų, Granulių Kepurės Apvaliojo Karoliukai, Stiklo Karoliukai 4mm Apvalus Raudonas, Raudona Apvali Vyno Kristalų Karoliukais.

Bauda ar Mados Mados
Metalo Tipas NĖRA
Elemento Tipas Karoliukai
Funkcija "PASIDARYK pats" Apyrankės Karoliai, Auskarai
Prekės Skersmuo 4mm,6mm,8mm,10mm,12mm
Medžiaga Stiklas
Kilmės KN(Kilmės)
Prekės Svoris 10-85g
Išorinis Skersmuo 8mm
Tipas Karoliukai papuošalai priėmimo priedai
Prekės Forma Apvalios Formos
Spalva stiklo karoliukai, papuošalai priėmimo

Parašykite savo atsiliepimą!

4 6 8 10 12mm Tamsiai Raudonos spalvos Stiklo Karoliukai, Metalinės Apvalios Prarasti Karoliukai Papuošalai Padaryti Karoliai, Apyrankė "PASIDARYK pats"

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai