Moterys, Ponios Mirguliavimas Kalnų Krištolas Vandens Lašas Plaukų Įrašą Dirbtiniais Kristalų Kutai Pakabukai Duckbill Hairgrip Pusėje Kirpčiukai Optikos Barrettes

€1.20

Prieinamumas: Yra sandėlyje

w30628

Aprašymas: Savybės:

100% brand new ir aukštos kokybės

Duckbill įrašus, geometrinis tuščiaviduriai iš vandens lašo formos, mirguliavimas kalnų krištolas embellishment, imitacija, kristalų kutai apdaila.

Minimalistinio stiliaus, žavinga ir akį traukiantis, geriausia pusėje kutais ir kirpčiukai, ir geras kasdien dėvėti ir šalies tikslu.

Pagamintas iš aukštos kokybės ir gerai poliruoto metalo lydinio, lygaus paviršiaus, jie surengs savo plaukų sandariai su ne slydimo.

Lankstus dizainas gali dirbti nepriklausomai nuo storio arba ploni plaukai, garbanoti ar tiesūs plaukai, paprasta ir lengva atidaryti ir uždaryti.

Puikus karnavalai, maskuotis, užgavėnės, šalies kamuolys PROM, cosplay kostiumų šalis, etapas, baras, naktinis klubas, gimtadienio dalis ir kt.Specifikacija:

Medžiaga: Metalo Lydinys

Spalva: Kaip nuotraukose parodyta.

Dydis:Vienas Dydis Ilgis:14cm(5.51 colių)

Kiekis: 1 vnt

Pastaba:

Perėjimas: 1cm=10mm=0.39 colių

Ne mažmeninės pakuotės.

Prašome leisti 1-3mm paklaida, nes rankinis matavimas.pls įsitikinkite, kad jūs ne protas, prieš jums pasiūlymą.

Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Ačiū!

Komplektą sudaro:

1 x Plaukų Segtukas(kiti priedai demo nuotraukoje nėra įtrauktas.)

Žymos:Cystals Suknelė Suknelės, Automobilių Sear Padengti Berniukai, Cervelo S5 Straipsniai, Gimdos Kaklelio Mažos Pagalvės, Pigūs 4g Išmanųjį Telefoną, Pigus Išmanusis Telefonas Su 3g, Virėjas Garo Silikono, Cervo 12428 Wl žaislai, Gimdos Kaklelio Atminties žmogus.

Lytis MOTERIS
Modelio Tipas Kietas
Elemento Tipas Galvos apdangalai
Medžiaga Plastikiniai
Departamentas Pavadinimas Suaugusiųjų
Stilius Mados

Parašykite savo atsiliepimą!

Moterys, Ponios Mirguliavimas Kalnų Krištolas Vandens Lašas Plaukų Įrašą Dirbtiniais Kristalų Kutai Pakabukai Duckbill Hairgrip Pusėje Kirpčiukai Optikos Barrettes

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai