Profesinės atsarginės Dalys, stiprumą PWM Su Suktuku Volt Reguliatorius Ratai Modulis Smart 12V 40V DC Variklio Greičio Valdiklis

€2.99

Prieinamumas: Yra sandėlyje

w30182

Ypatybė:

Nuolatinės SROVĖS Variklio Greičio Reguliatorius leidžia kontroliuoti kryptį nuolatinės SROVĖS variklis, naudojant Impulsų Pločio Moduliacijos (PWM) įtampos su darbo Ciklas pilnai reguliuojama nuo 10%-100%.Variklio greičio reguliatorius gali suteikti nuolatinė srovė 8A į savo nuolatinės SROVĖS variklis ar kiti nuolatinės SROVĖS apkrova.

Grandinės taip pat yra 10A saugiklis, su atvirkštinį ryšį, elektros energijos tiekimo ir kontrolės įtampos viršįtampių apsaugos funkciją.

Techniniai duomenys:

100% brand new ir aukštos kokybės.

Įėjimo įtampa: DC 12V-40V

Maksimali išėjimo galia: 400W

Maksimali nuolatinė išėjimo srovė :8A

Perkrovos ir trumpo jungimo apsauga srovė 10A

Statinė Srovė:0.02 A ( Budėjimo Režimas )

PWM dažnis: 13kHz

Darbo Ciklas reguliuojamas: 10%-100%

Veikimo aplinkos temperatūra: nuo-20-40

Su 10A saugikliu su atvirkštinį ryšį, elektros energijos tiekimo ir kontrolės įtampos viršįtampių apsauga funkcija

Dydis: (L*W*H): 6*5.5*2.8 cm(apytiksliai)

Grynasis svoris: 69g

Paketas Apima:

1 * 12V - 40V 10A nuolatinės SROVĖS Variklio Greičio Reguliatorius

PASTABA:

Tai NEGALI būti naudojamas su BRUSHLESS varikliu.

Kontrolierius NE atvirkštinio poliškumo saugomų ir bus sugadintas, jei prijunkite maitinimo įtampa su neteisinga poliškumas.

Patikrinkite visas jungtis), prieš teikdami energijos ir visada išjunkite maitinimą ir prieš priimant bet kokius elektros instaliacijos keitimus.

Prašome leisti nedideli nukrypimai dėl matavimo duomenys

1) Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT.Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

2 Jei negalite kasos iš karto po aukciono arti, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą Mokėjimai turi būti atlikti per 3 dienas.

1) LAIVYBOS VISAME PASAULYJE. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)

DHL, UPS, TNT, "FEDEX" trunka 3-7 dienas ,EMS trunka 8-12 dienų.Po oro paštas reikia 2-8 savaites.Tačiau visi jie priklauso nuo šalies pristatytas.

2) PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

1) Pirkėjo išankstinio patvirtinimo, bus labai dėkingi gavęs elementus.

2) Kadangi jūsų atsiliepimai yra labai svarbus mūsų verslo vystymosi, mes nuoširdžiai kviečiame jus palikti teigiamą atsiliepimą mums jei esate patenkintas mūsų gaminių ir paslaugų.

3) Prašome susisiekti su mumis prieš palikdami neigiamą arba neutralų atsiliepimą.Mes dirbame su jumis, kad išspręsti visas problemas.Dėkojame už jūsų supratimą!

Žymos:400 Variklis, 400w Elektros Varikliu, 500w Nuolatinės Srovės Variklis, 60v 400w Variklis, 400w Orientuota Greičio Variklis, 400w Variklis, 1000w Motociklo Variklis, 400w E Dviračio Variklis, Nuolatinės Srovės Variklis, Elektrinis Veleno.

Nuolatinė Srovė(A) 10A
Prekės Pavadinimas TOOKIE
Sertifikavimo ce
Statybos -
Efektyvumas -
Kilmės KN(Kilmės)
Apsaugoti Funkcija Visiškai Uždaras
Išėjimo Galia 400W
Tipas Greičio Reguliatorius
Modelio Numeris variklio greičio valdiklis
Naudojimas Namų Apyvokos

Parašykite savo atsiliepimą!

Profesinės atsarginės Dalys, stiprumą PWM Su Suktuku Volt Reguliatorius Ratai Modulis Smart 12V 40V DC Variklio Greičio Valdiklis

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai