Britų Karališkoji Dama Didelis Šydas Fascinator Top Hat Classic Balta Juoda Plunksna Fascinator Įrašą Vestuves Moterų Plaukų Aksesuarai

€5.16

Prieinamumas: Yra sandėlyje

w28640

Britų Karališkoji Dama Didelis Šydas Fascinator Top Hat Classic Balta Juoda Plunksna Fascinator Įrašą Vestuves Moterų Plaukų Aksesuarai

Mokėjimo

1) Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT ir visų didelių kredito kortelių mokėjimo per saugos procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

2) Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienas po užsakymo.

3) Jei jūs negalite mokėti iš karto po užsakymo, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą.

Pristatymas

Mes pasirūpinsime siunta per 1 darbo dieną po apmokėjimo gavimo.Įsitikinkite, ar teisingas adresas ir kontaktiniai būdu.

Nemokamas Pristatymas politikos

>$5,Oro Paštu/ePacket

>$200,DHL/FEDEX/UPS/Aramex

*Pristatymo laikas Post Oro Paštas: 10-60 dienų (išskyrus griežtą muitų politika, darbymetis, ar blogas oras gali).

*Pristatymo laikas EMS/ePacket: 7-15 dienų.

*Pristatymo laikas DHL/Fedex/Aramex: 3-8 dienas.

*Skubios siuntos gali būti mokesčių klausimas.Prašome bendradarbiauti su muitų mokėti mokesčius, kad situacija.

Grįžti & Grąžinti

1) galite su mumis susisiekti per 7 dienas, ir grąžinti prekę per 30 dienų nuo tos dienos, kai ji buvo gauta.Jei ši prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, yra laikoma, naudojama ir MES NE PROBLEMA JUMS GRĄŽINTI pinigus AR PAKEISTI.IŠIMČIŲ NĖRA!Laivybos išlaidos yra padengti abu pardavėjo ir pirkėjo pusėje.

2) Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje pakuotėje ir turėsite PATEIKTI mums laivybos sekimo numerį, konkrečios grąžinimo priežasties, ir jūsų go#.

3) Mes grąžinsime VISĄ SAVO LAIMĖJUSIO PASIŪLYMO SUMĄ, gavęs prekę į savo pradinę būklę ir pakuotes, visi komponentai ir priedai įtraukti.ARBA galite pasirinkti pakeisti elementą.

4) Mes padengti visas siuntimo išlaidas, jei prekė (- s) (yra) ne taip, kaip reklamuojama.

Garantija

1) 12 mėnesių Garantija dėl nekokybiškų daiktų (išskyrus sugadintų daiktų ir/ar netinkamą jų gavusi).Priedai, ateina su 3-jų mėnesių garantija.

2) Sugedę daiktai TURI BŪTI nurodyti ir grąžintos per garantijos terminą (ir originalioje pakuotėje, jei įmanoma).Jūs turite mums pasakyti, ką gedimų ir defektų nuotraukas.MES NE REMONTUOTI ARBA PAKEISTI ELEMENTUS, KURIŲ GARANTINIS LAIKAS PASIBAIGĘS,.

Jūs esate sutinku su visais, iš aukščiau išvardytų politikos po užsakymo dėl www.juozasrimkus.lt!

Atsiliepimai

Mes siekiame 100% klientų pasitenkinimo! 5 žvaigždučių atsiliepimai yra būtina mums.Mes prašome, kad jūs turėtumėte susisiekti su mumis iš karto PRIEŠ neutralų ar neigiamą grįžtamąjį ryšį, suteikta .

Žymos:Hat Moteriška Skrybėlaitė, Fedora Skrybėlę, Moteris, Mėlynoji Bažnyčia Skrybėlę, Gazas Skrybėlę, Mėlyna Sinamay Skrybėlę, Hat Vestuvių Balta, Kepurės Moterims, Plunksnų Skrybėlę, Melonik Skrybėlę, Moteris, Ekrano Užsklandą Moterims.

Stilius Mados
Elemento Tipas Galvos apdangalai
Modelio Numeris Šydas Fascinator
Medžiaga Plunksna
Departamentas Pavadinimas Suaugusiųjų
Tipas Kaspinai
Lytis MOTERIS
Modelio Tipas Gėlių

Parašykite savo atsiliepimą!

Britų Karališkoji Dama Didelis Šydas Fascinator Top Hat Classic Balta Juoda Plunksna Fascinator Įrašą Vestuves Moterų Plaukų Aksesuarai

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai