Space Shuttle Erdvės Sienų Lipdukai Vaikams Kambariai Namų Dekoro Lipdukai Raketų Freskomis, Sienų Lipdukai, Vinilo Nuimamas

€6.36

Prieinamumas: Yra sandėlyje

w27763

Space Shuttle Erdvės Sienų Lipdukai Vaikams Kambariai Namų Dekoro Lipdukai Raketų Freskomis, Sienų Lipdukai, Vinilo Nuimamas Produkto Aprašymas: Modernaus sienų lipdukai

Kita Dydžio PLS Palikti ŽINUTĘ .

Pasta dydis nėra nustatytas,jūs galite ją įdėti priklauso nuo dydžio savo kambarį.

Jei šis dydis yra netinkamas jums, jūs galite susisiekti su mumis ir pateikti savo matmenis ir mes galime sukurti jums decal bet kokio dydžio!Tiesiog susisiekite su mumis per pirmąjį, nes kaina priklauso nuo dydžio!Spalva :Juoda,Mėlyna,Violetinė,Raudona ir t. t Pastaba: Kiti yra avaliable,jei norite gauti kitų spalvų,galite pasirinkti vieną iš SPALVŲ paletę.

Medžiaga :Aplinkos draugiškas Derva

Privalumas : 1.Be didelių pastangų ir išlaidų, gali papuošti ir stiliaus namuose.

2.Gali būti plačiai naudojamas namuose,biure ir bet kurioje vietoje norite.

3."PASIDARYK pats" sienų lipdukai gali būti derinama laisvai,ugdyti gebėjimą nepriklausomą mąstymą ir vaizduotę.

4.Medžiagų, draugiškas aplinkai, netoksiška ir bekvapis,visiškai atitiktų aplinkos apsaugos standartus.Tegul vaikai auga sveiki ir laimingi.

5.Mados dizaino mėgautis didelį populiarumą tarp vartotojų ir namams, ir užsienyje, ir gali sukurti atpalaiduojančią atmosferą.

6.Ne, matavimo, ne pjovimo, tiesiog nulupkite ir klijuoti.

7.Šis lipdukas yra puiki dovana draugui ar šeimos, kurie mėgsta puošti savo namus.Vaizduotės meno ir nebus pažeisti sienos!

Jeigu jūs ieškote unikalus sienos lipdukas, būsto pagerinimo, kad bus vienas iš geriausių pasirinkimų.C O L O R C H O I C E !Prašome palikite savo pasirinkimą spalvos pranešimą, kai pirkimo.Jei mes ne gauti pranešimą, jūs gausite decal spalva rodo paveikslėlį!Mūsų lipdukai yra pagaminti iš Originalios vokietijos Vinilo Medžiagos.Mūsų lipdukai don\ \ 't pakenkti paviršiaus, nuėmus!Lipdukai yra lengvai pašalinti, tačiau jie nėra daugkartinio naudojimo.Lipdukai gali būti naudojami ant bet kokio lygaus paviršiaus, pavyzdžiui, ne tekstūros, sienos, langai, skaitmeninius įtaisus, buitinių prietaisų ir kt.Galite kreiptis į mūsų lipdukai ant automobilių (gaubtu, langų ir šonuose).Dydis, kaip parodyta paveikslėlyje gali nevisiškai atitikti tikrąjį dydį.Tai rodo tikslu.Greitas Pristatymas iš JAV!!!Mes priimame užsakymą užsakymus.Prašome susisiekti su mumis savo idėjomis, o mes\'ll darome viską, kad juos realizuoti.

Žymos:Raketų Lipdukas, Mūrinis Raketų, Plastikiniai Raketų, Pradėti Raketa, "lego" Raketų, Kosmoso žaislas, Raketų Paleidimo, Oro Raketų, Raketų Sienos Lipdukas, Modelio Raketų.

Stilius Modernus
Klasifikacija Už Sienos
Specifikacija Single-piece Package
Modelis Plokštumos, Sienos Lipdukas
Scenarijus SIENOS
Temos Natiurmortas

Parašykite savo atsiliepimą!

Space Shuttle Erdvės Sienų Lipdukai Vaikams Kambariai Namų Dekoro Lipdukai Raketų Freskomis, Sienų Lipdukai, Vinilo Nuimamas

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai