Eightale Dviejų dalių Vestuvių Suknelės ilgomis Rankovėmis-line Satininiu Vestido De Novia Šampano Nuotakos Suknelė Cusotmized Vestuvių Suknelės

€77.45

Prieinamumas: Yra sandėlyje

w26103

Prašome Pastabos:

1.Dydis ir spalva yra labai svarbus aprangos,taigi, kai galite pasirinkti spalvą ir dydį,prašome pasirinkti, kaip mūsų spalvų paletę ir dydžio diagramos,becase dydis gal šviečia įvairių su jūsų šalyje.

2.Jei norite užsakymą pagaminti suknelę,prašome palikti mums žinutę apie savo išsamią dydžio krūtinė___,juosmens___,klubų___,tuščiaviduriai ant grindų su bateliai___colių arba cm ir įvertinti save kaip mūsų priemonės, instrukcija.

3.Jei jūs esate asmuo, Brazilijoje,prašome apsvarstyti.Savo šalyje jis yra labai difficlt išvalyti užsakymą,todėl mes paprastai siųsti suknelę, Kinijoje Po Oro(25-30 dienų),ir tai laivybos mothed yra labiausiai paprasta išvalyti užsakymą.

4Brazilian draugų dėmesio: prašome palikti savo CPF dėl jūsų, kad, kai jūs pasirenkate greitai express, pavyzdžiui, DHL,EMS.muitinės reikia .Ačiū už jūsų bendradarbiavimą

5.Jei jums reikia, kad ši suknelė skubiai,nereikia pasirinkti Kinija Paštu Oro,laivybos laikas yra labai lėtai(25-35 dienas).

Žymos:Wed Suknelė 2019, Plius Dydis Suknelė Wed, Jaunavedžių Vestuvių Jumpsuit, Champagn Vestuvių Suknelė, Suknelė Wed, Wed Suknelė 2020 M., Nuotakos Ziajać, Sirena Supjaustyti Vestuvinė Suknelė, Ysfs Vestuvinė Suknelė, Nuotakos Jumpsuit.

Iškirpte SCOOP
Suknelės Ilgis Grindų Ilgis
Nėščioms Moterims, NO
Rankovės Stilius Reguliariai
Kilmės KN(Kilmės)
Kilmės vieta Kinija
Dydis Pagal Užsakymą
Prekės Pavadinimas UZN
Vestuvinė Suknelė Audinys Satin
Siluetas A-LINE
Gamybos metu 5-10days
Talėja Natūralus
Rankovės Ilgis(cm) Pilnas
Mados Elementas spalvinga
Built-in Liemenėlė Taip
Modelio Numeris DNX708
Tikrasis Vaizdai Taip
Apdaila Appliques
dviejų dalių nuotakos suknelė Vestuvinė Suknelė ilgomis rankovėmis
Medžiaga 100% Poliesteris
Elemento Tipas Vestuvių Suknelės
Traukinys Valymo/ Šepetys Traukinys
Prekės Vaizdą Realus vaizdas
plius dydis Vestuvių Suknelė nėriniai vestuvių suknelės
Atgal Dizainu užtrauktukas

Parašykite savo atsiliepimą!

Eightale Dviejų dalių Vestuvių Suknelės ilgomis Rankovėmis-line Satininiu Vestido De Novia Šampano Nuotakos Suknelė Cusotmized Vestuvių Suknelės

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai