2 Komplektai Halloween Baisu Akis Ilčių Šalis Dekoro Grimace Lango Sienos Lipdukas Lipdukas Šalies Baisu Apdailos HW023

€11.19

Prieinamumas: Yra sandėlyje

w25834

Mes siūlome nuolaida didelis kiekis.Kviečiame susisiekti su mumis!

1. Atsparus vandeniui, anti-išblukimo, lengva klijuoti, lengva pašalinti, reikia tik rankinis valdymas, jokių papildomų įrankių.

2. Mūsų lipdukai yra lengvai nuimami ir lengvai nulupkite.Įklijuotas iš anksto, ne kiti klijai arba aktyviklių yra reikalaujama, ir gali būti pašalinami arba perkeliami, kiek reikia.Tiesiog žievelės ir įklijuoti, jums gali greitai ir lengvai transformuoti savo šaldytuve arba kambario durys.

3. Tinka indaplovės, šaldytuvai, skalbimo mašinos, spintos, sienos, langai, plyteles, veidrodžius, ir durys, ir tt.Atsparumas drėgmei labai tinka sienų, durų ir langų apdaila, galima lengvai pritaikyti prie bet kokio lygaus paviršiaus, lengva valyti ir taikyti.

4. Kaip freskos tapetai, naudojama namų, gyvenamasis kambarys, miegamasis, vaikų kambarys, valgomojo, vonios kambarys, virtuvė, mokykla, klasė, kabinetas, durų, įskaitant dae.Išsaugokite savo pinigus ir laiką.

5. Helovinas šalis apdaila: Tai bus puikus Helovinas apdailos rekvizitai, pridedant siaubingą atmosferą jūsų Halloween vakarėlį.

Aprašymas:

Pavadinimas: Helovinas Lipdukas

spalva: kaip paveikslėlyje

Medžiaga: PVC

dydis: apie 83x45cm

Pakuotės Turinys:

2 komplektai 32 Helovinas lipdukai

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos objektą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Žymos:3d Lipdukas, Meksika, 12oz Sulčių Butelis, Amazonia Apyrankė, 3d Voras Linijos Uv, Akrilo Išsitraukia 6 3, Amazonitas Matinio, 101203 Valtis Sėdynės, 1 4 Npt 1 Adapteris, 20 Led žibintai Ac.

Kilmės KN(Kilmės)

Parašykite savo atsiliepimą!

2 Komplektai Halloween Baisu Akis Ilčių Šalis Dekoro Grimace Lango Sienos Lipdukas Lipdukas Šalies Baisu Apdailos HW023

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai