Monokuma 3D Hoodies Vyrai Moterys Harajuku Hoodie Puloveriai Monokuma Spausdinti Cosplay Kostiumų Juoda Balta Meška Vaikams Drabužių

€11.31

Prieinamumas: Yra sandėlyje

w25633

Monokuma 3D Hoodies Vyrai Moterys Harajuku Hoodie Puloveriai Monokuma Spausdinti Cosplay Kostiumų Juoda Balta Meška Vaikams Drabužių

Aprašymas Anksto Sumažėjo 2-Way Ruožas 100% Premium Mikropluošto Poliesteris Neįtikėtinai tvirtas ir patvarus.Atsparus raukšlių, mažėja, atsparus dilimui ir miltligė, skalbti Mašinoje ir lengva priežiūra Kietas 360 Dizaino Aukštos raiškos sublimacijos spausdinimo metodas apima visą drabužis, Tai yra Unisex įrengtas hoodie.Dydžiai Azijos klijavimas, prašome patikrinti dydžių lentelė prieš perkant.Mūsų stroje yra visų Rankų.taigi, prašome leisti 5% paklaida pagal spalvą ryškumas (on-off ekraną), taip pat siuvimo srityje.

Dydžių Lentelė

Vaikai Hoodie Dydžių Lentelė

Produkto Rodyti

Mokėjimo

Mielas drauge, jūs galite mokėti pinigų, kredito kortelės/WebMoney transfer/debeto kortelės/western union " / " QIWI Piniginės ir kt.

Gamint.

Mūsų Garantija

Jei pasirinksite express pristatymas, prašome, nepamirškite palikti savo kontaktinį numerį, tai yra būtina express pristatymas.Jei nesate 100% patenkintas kokybės, jūsų pirkimo iš Shinside, galite grąžinti arba pakeisti savo daiktus per 30 dienų nuo pristatytas dienos.

Prašymą:

1. Duomenys, gauti per 30 dienų nuo pristatytas dienos.

2. Duomenys, gauti nenaudota, nesugadinta ir originalioje pakuotėje.

3. Grįžti laivybos mokestis yra mokamas pagal pirkėjo.

Atsiliepimai

1. Jei jūs patenkinti mūsų produktais ir paslaugomis, prašome palikti mums teigiamų atsiliepimų ir 5 žvaigždžių, ir kas 5 žvaigždutes už išsamų reitingų jūsų užsakymą.Kai jums parodyti mums screenshot tiek 5 žvaigždžių, mes suteiksime jums NUOLAIDOS už kitas jūsų užsakymą.

2. Jei jums pasidalinti savo prekės nuorodą į savo Ins, VK, arba Facebook, mes suteiksime jums Dovanų Kuponai arba kitas jūsų užsakymą.

3. Jei jūs neturite patenkinti mūsų produktus, prašome susisiekti su mumis prieš išvykdamas neutralus (3 žvaigždučių) arba neigiamas (1-2 žvaigždučių) atsiliepimus.Mes garantuojame, mes 100% išspręsti bet kokią problemą už jus.

4. Prašome mums žinutę, prieš jums pasirengti palikti neigiamą atsiliepimą, arba atidaro bet kokio ginčo tvarka.Komunikacijos yra geriausias būdas išspręsti problemą.

Žymos:Lokys Costum, Monokuma Perukas, Monokuma Pliušas, Lokys Cosplay, Lokio Kostiumu Moteris, Cosplay Pajama Rinkinys, Monocuma, Monokuma žaislas, Laimingas Onesie, Dangan Ronpa.

Medžiaga Poliesteris
Sezonas Pavasaris /Ruduo/Žiema
Audinio Funkcija Kvėpuojantis Patogūs Natūralios Minkštos Atsitiktinis
Stilius Atsitiktinis Cosplay Hip Pop Streetwear
Sudedamosios dalys Hoodies & Susagstomi Megztiniai
Simbolių monokuma
Programos Filmo Anime Žaidimų Cosplay
Elemento Tipas Topai
Prekės Pavadinimas YINUODAIL
Funkcija 1 3D Atspausdintas Cosplay Hoodies
Tipas Bliuzono Ilgomis Rankovėmis Hoodie
Departamentas Pavadinimas Suaugusiųjų
3 funkcija Paramos Lašas Laivybos Klientų
Pristatymas Režimas Dropship / Mažmeninė /Didmeninė
Dizainas 3D Skaitmeninis Atspausdintas & Kreivai Pleistras Kišenė
2 funkcija Unisex Hoodies
Šaltinio Tipas anime
Lytis Moterys/ Vyrai/Berniukai/Mergaitės
Modelio Numeris OHHD101

Parašykite savo atsiliepimą!

Monokuma 3D Hoodies Vyrai Moterys Harajuku Hoodie Puloveriai Monokuma Spausdinti Cosplay Kostiumų Juoda Balta Meška Vaikams Drabužių

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai