Pavasario Vertus, Elektroninių Skaičiavimo Spaustuvai Stipriklis Exerciser Įranga Pirštui Power Grip Rehabilit Treneris Griebtuvai 5

€12.02

Prieinamumas: Yra sandėlyje

w2496

[ Geriausia Naudotis Įrankis ] : Ranka Stipriklis Rinkinys padeda jums sustiprinti ir vykdyti savo rankų, pirštų, riešų, alkūnių ir dilbių.Geriausias pasirinkimas sportininkų (laipiojimo entuziastai, sporto, tenisas, beisbolas, boksas, tenisas, golfas ir fotografavimo) ir muzikantai (gitaristų, bassists, pianistų ir smuikininkų).Ji taip pat gali būti naudojamas kompiuterių vartotojams.

[ Ergonomiškas Dizainas ] : rankenos Stipriklis Dilbio Rankena Treniruotės Rinkinys, 22-132Lbs reguliuojamas pasipriešinimo danga treneris ir pirštu neštuvų pasipriešinimo juosta idealiai tinka vyrams, moterims, paaugliams, vaikams ir senyvo amžiaus žmonėms, ieškantiems integruotas rankų ir pirštų treniruoklius .Patogu laikyti.Puiki dovana šeimai ir draugams.

[Naudoti bet kuriuo metu, bet kurioje vietoje] : Mūsų su šlapia danga rinkinys yra mažas ir stilingas.Jūs galite naudoti ją pėsčiomis, kelionės (automobilis, lėktuvas, autobusas), biure, mokykloje, žiūrėti TV ar bet kurioje vietoje norite naudotis.Puiki Kalėdinė dovana jūsų draugams ir šeimos nariams.

[ Saugus, netoksiškas, patvarus ] : Pagamintas iš aukštos kokybės, minkšto silikono, kad būtų užtikrintas optimalus naudotis.Patvarus ir saugus, jis negali pakenkti savo rankas ir pirštus.Puikus tiems, kurie ieško pirštus, rankos ir riešo, pratybų ir streso atsarginiais.Maloni liesti, Tinka spaudimas, masažuoti ir stiprinti raumenis.

[ Rankenos Stipriklis 5-Pack rinkinys ] : Rankena stiprumo treniruotės rinkinys 5 pakete yra reguliuojamas pasipriešinimo vertus, gripper,pirštu exerciser, pirštu neštuvų pasipriešinimo juosta, ranka rankena stipriklis su šlapia Danga Žiedas ir Įtempių Kamuolys padėti stiprinti ir vykdyti savo rankomis.Pirštų, riešų, alkūnių ir dilbių.

Žymos:Gumos Rankena Pirštus, Eken Rankenos, Gripper Ranka, Būkite Ir Fitneso, De Rankenos, Kaulų Pirštais, Rankinio Treneris Rinkinys, įtempėjas Naudotis Pavasario, Reabilitacijos Eiga Vaikai, Exerciser Pavasario.

Kilmės KN(Kilmės)
Produkto kategorija Įspūdingos prietaisas
Modelio Numeris Rankiniai Spaustuvai
Pasirinkite pagal sveikatingumo efektas ranka mokymo
taikoma scenarijus Bėgimas, sporto įrangos, sveikatos masažas,
Tipas Elektroninės Skaičiavimo Gripper
Funkcija Išsamią Fitneso Pratimas
tekstūros medžiagos PP+ABS

Parašykite savo atsiliepimą!

Pavasario Vertus, Elektroninių Skaičiavimo Spaustuvai Stipriklis Exerciser Įranga Pirštui Power Grip Rehabilit Treneris Griebtuvai 5

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai