Lieti Aliuminio Priekinė Stebulė Vežėjas(L/R), C-Hub Rc Buggy, Sunkvežimių 1/18 Wltoys A959 A969 A979 K929 Atnaujintas Dalys Hop-Up Dalys

€4.33

Prieinamumas: Yra sandėlyje

w24432

Produkto Pavadinimas : C hub vežėjas/priekinės stebulės laikiklis/ratukas blokai/vertikaliai set/golonka arm/ratukas mount Prekės Pavadinimas : RCAWD Transporto priemonės Tipas : Automobilių Taikoma RC Automobiliai: Buggy , Sunkvežimių Skalė : 1/18 Medžiaga : Aliuminio Lydinio Transporto priemonių Gamintojas : Wltoys A959 A969 A979 K929 Kuro Šaltinis: Elektrinis Spalva : Mėlyna , Violetinė , Geltona , Sidabrinė, kad Paketu sarašas : 2 VNT ( Pora) Savybės:

Pakeisti Dalis# A580025

Kietojo anoduoto spalva,CNC naudojami PTFE dengtos grūdinto lydinio 6061-T6

Aliuminio priekinė stebulė vežėjai, pridėti tiek stiprumo ir grožio nepakenkiant kelio-veisiami pakabos geometrija

Galima raudona.Mėlyna, Geltona,Juoda

Specifikacija:

Suderinama su: 1/18 wltoys a959 a969 a979 k929 ir kt.

Medžiaga : Aliuminio Lydinys

Spalva: Violetinė.Mėlyna, Geltona,Juoda

Paketas Apima:

2vnt priekinė stebulė vežėjas

Pastaba:Patikrinkite, ar konkretaus modelio instrukcijoje suderinamumas,arba Susisiekite su mumis.

Apie Produktus

Apie Spalva : Metalo gaminiai buvo nuspalvintas anodinio oksidavimo gydymas .Kartais spalva bus šiek tiek kitoks, kaip anodinio oksidavimo gydymas .Tikimės, kad jūs žinote, tai prieš užsakymą.

Apie Scratch :, Nes metalas yra labai lengva subraižyti.Metalo gaminiai gali būti kai kurie defektas ant paviršių, pvz., įbrėžimams.Mes tikimės, kad jūsų supratimą.

Apie Skirtingų gamybos Procese: gal kas partijomis bus kai įvairiais su išvaizda, tai neturės įtakos produktų darbo.Tikimės, kad jūs žinote, tai prieš užsakymą.

Apie Pristatymo Adresas 1. patikrinkite, ar teisingą adresą, prieš užsakymą .Jei jums reikia pakeisti adresą po užsakymo , prašome atšaukti ir turi naują tvarką, su teisingą adresą . 2. prašome pasiūlyti adresą į anglų.Analphabetic sistemą adresas nebus siunčiamos iš laivybos kompanijos .Ir ši nutartis gali būti panaikinti .www.juozasrimkus.lt Premium Pristatymas Į Rusijos Pirkėjo 1. Gavėjas Pavadinimas mush būti paso pavadinimas. 2. Mėnesio vertė turėtų būti ne mažesnė kaip 1000 eurų ir svorio turėtų būti mažesnė nei 31kg .Ar jūs turite mokėti mokestį . 3. Produkto kiekis vienoje dydis ar spalva , neturėtų būti daugiau nei 5 vnt .Ar jūs turite mokėti mokestį . 4. Po išsiuntimo Tvarka, vežėjui bus paprašyti jums pasiūlyti paso numerį , paso pavadinimas ir paso Išdavimo Data .Ir jūs turite pasirašytą Muitinės licencijos sutartis internetu.

Susisiekite su mumis grąžinti per 15 dienų, jei jums nereikia gauti po 60 dienų pristatymas.Siūlome sekimo numerį, kuris yra stebėjimo informaciją .Piktintis, jei produktas bus sulaužyta pristatymas.

Žymos:A959, Rc Setup, A959 Padangų, Rėmas Rc, 110 Rėmo, Buggy Shell, Rc Rinkinį, A979 Varantys, Tamiya Varantys, A959 Varantys.

Ratų bazė Varžtai
Prekės Pavadinimas RCAWD
Techniniai parametrai Vertė 10
Paketų Sąrašas 2 VNT ( Pora)
Masto 1
Spalva Mėlyna , Violetinė , Geltona , Juoda
Taikoma RC Automobiliai Buggy /Sunkvežimis
Dydis 1/18
Naudoti Transporto Priemonės Ir Nuotolinio Valdymo Žaislai
Nuotolinio Valdymo Periferiniai Įrenginiai/Įrenginių vertikaliai set/golonka arm/ratukas mount
Produkto Pavadinimas C hub vežėjas/priekinės stebulės laikiklis/ratukas blokai
RC Dalys ir Acc Jungtys/Laidai
kuro šaltinis Elektrinis
Transporto Priemonės Tipas Automobiliai
Wltoys A959 A969 A979 K929
Keturi varomi Ratai Atributai Shell/Važiuoklės/Sparnas/Galvos
Atnaujinti Dalys/Priedai Rato Stebulė
Įrankis Prekes Surinkti klasė
Medžiaga Metalo
Lytis Berniukai & Mergaites
Modelio Numeris A580025

Parašykite savo atsiliepimą!

Lieti Aliuminio Priekinė Stebulė Vežėjas(L/R), C-Hub Rc Buggy, Sunkvežimių 1/18 Wltoys A959 A969 A979 K929 Atnaujintas Dalys Hop-Up Dalys

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai