Pet Šildymo Žaislas, Patogus Elgesio Mokymas Pagalbos Žaislas Širdies Ritmas Raminantis Pliušinis Lėlės Miegoti Protingi Šunys, Katės Šiltas Prekes

€11.07

Prieinamumas: Yra sandėlyje

w2438

Šunų Širdies Pet Šildymo Žaislas, Patogus Elgesio Mokymas Pagalbos Žaislas Širdies Ritmas Raminantis Pliušinis Lėlės Miegoti Protingi Šunys, Katės

Kulka Taškų: 1、Širdies Naminių gyvūnų Žaislai: Mūsų pliušiniai žaislai, turi įmontuotą širdies prietaisas, imituojantis realų širdies plakimas, padėti gyvūnėliams, perėjimas į naujus namus, mažinti stresą, kurį sukėlė smarkus lietus, žaibas ar keliauti, ir sumažinti neigiamą elgesį.

2、Realus Jausmas: Augintiniai naudoti šilumą minkštas kūno ir plakančios širdies plakimas iš %EF%BC%82real jausmas%EF%BC%82 atstatyti intymių santykių, sumažinti naminių gyvūnėlių įtampą, atskyrimo nerimo, ir blogas elgesys.Širdies prietaisas gali būti naudojamas nuolat apie 300 valandų, ilgą Laiką kartu su pet Miegoti

3、Built-in Šildymo Akmenys: Naminių žaislų, kuri nereikalauja elektros energijos ir šilumos.Mūsų pliušiniai žaislai turi built-in šildymo akmenys.Vieta, šildymo akmenys mikrobangų kelias minutes prieš vartojimą, ir įdėti juos viduje lėlės išlaikyti jūsų augintinė šilto į šaltą rudenį ir žiemą.

4、Minkštas ir Patogus Medžiaga: Minkštas ir patogus audinys, katės ir šunys gali prisiglausti ir poilsio šalia jo, kaip jis jaučiasi būdamas motinos.Nesant partnerio, širdies pliušinis žaislas gali lydėti šuniuką ir katę, todėl nėra jausis vienišas.

5、Nuimamas Valymas: Tiesiog išimkite širdies prietaiso ir šildymo akmens, imtis audinio danga valyti ir išlaikyti jį švarų.

Savybės:

1. Širdies Naminių gyvūnų Žaislai: Mūsų pliušiniai žaislai, turi įmontuotą širdies prietaisas, imituojantis realų širdies plakimas, padėti gyvūnėliams, perėjimas į naujus namus, mažinti stresą, kurį sukėlė smarkus lietus, žaibas ar keliauti, ir sumažinti neigiamą elgesį.

2. Tikrai Jausmas: Augintiniai naudoti šilumą minkštas kūno ir plakančios širdies plakimas "real jausmas" atstatyti intymių santykių, sumažinti naminių gyvūnėlių įtampą, atskyrimo nerimo, ir blogas elgesys.Širdies prietaisas gali būti naudojamas nuolat apie 300 valandų, ilgą Laiką kartu su pet Sleepﻭ

3. Built-in Šildymo Akmenys: Naminių žaislų, kuri nereikalauja elektros energijos ir šilumos.Mūsų pliušiniai žaislai turi built-in šildymo akmenys.Vieta, šildymo akmenys mikrobangų kelias minutes prieš vartojimą, ir įdėti juos viduje lėlės išlaikyti jūsų augintinė šilto į šaltą rudenį ir žiemą.

4. Minkštas ir Patogus Medžiaga: Minkštas ir patogus audinys, katės ir šunys gali prisiglausti ir poilsio šalia jo, kaip jis jaučiasi būdamas motinos.Nesant partnerio, širdies pliušinis žaislas gali lydėti šuniuką ir katę, todėl nėra jausis vienišas.

5. Nuimamas Valymas: Tiesiog išimkite širdies prietaiso ir šildymo akmens, imtis audinio danga valyti ir išlaikyti jį švarų.

6. Padeda gyvūnėliams perėjimas prie naujų namų ir sumažina stresą, kurį sukėlė perkūnija.

7. Realaus jausti pulsą, širdies ir šilumos paketas ramus, taikant natūralius instinktus.

Techniniai duomenys:

Stilius: bear stilius-širdies plakimas, lokys stilius-širdies ir šildymo

Dydis: apie 20*35*18cm/7.87*13.78*7.09 colių

Medžiaga: aukštos kokybės pliušas, PP medvilnės, vidinė širdies ir šildymo akmens

Funkcijos: komfortas/pagalba/atleidimo iš pet streso ir nerimo/šiltai laikyti žiemą, ir kt.

Tinka: katės ir šunys ir kiti gyvūnai.

Baterijos: 2 x AAA (nepridedami)

Kaip naudoti: įdėkite šildymo akmens mikrobangų krosnelė ir kaitinama apie 6 minutes, įdėti jį į žaislo kūno, ir šiltą jos draugė.

Pakavimo Sąrašas:

Pliušinis Žaislas*1

Širdies plakimas*1

Šildymo Krepšys*1

Žymos:Rožinė širdis žaislas, C120, šuns Apkabinti, Kailio Pelių, Paw Pakabukas, širdies Formos šuns žaislas, Katė žaislas Barškutis, Mielas šuo Karoliai, širdies žaislas, širdies Su Letena.

Lašas apsipirkimo Parama
Medžiaga Kita
Tipas Šunys
Žaislai Tipas Kita
Rinkinys Tipas No
Kilmės KN(Kilmės)

Parašykite savo atsiliepimą!

Pet Šildymo Žaislas, Patogus Elgesio Mokymas Pagalbos Žaislas Širdies Ritmas Raminantis Pliušinis Lėlės Miegoti Protingi Šunys, Katės Šiltas Prekes

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai