Nešiojamų Metalo Detektorius Didelio Jautrumo Kišeninių Saugumo Super Scanner Tool Ieškiklis Elektroninis Matavimo Kūnas Paieškos Įrankiai

€9.49

Prieinamumas: Yra sandėlyje

w23933

Savybės:

1. 100% brand new ir aukštos kokybės metalo detektorius

2. Turi šviesos ir garso vibracijos alarm funkcija, dual režimai

3. Gali reikėti koreguoti pagal jautrumas

4. Lengva valdyti, įrengtas, su oda, atlikti.

5. Priima automatinis atstatymas sukeisti, jei norite persijungti jautrumo funkciją, galima aptikti mažų ir didelių metalinių daiktų

(Priminimas: Šis produktas yra Kūno Paieška Produktus,negali būti naudojama matuoti mažas metalų, pavyzdžiui, nagai, aukso ir sidabro papuošalai, žiedai ir auskarai,

Paprastai ji nustatoma, kai metalas yra didesnis nei vienu pirštu.)

Prekės Apibūdinti:

1> techniniai parametrai:

Maitinimas: 9V 6F22 standartinės baterijos arba akumuliatorius (Nes laivybos apribojimas,mes don ' t send produktą su baterija,tikiuosi, kad jūs neprieštaraujate)

Energijos suvartojimas: iki 270mW

Darbo dažnis 22KHZ

Budėjimo srovė: naudoti:

1. Saugos tikrinimo ir kontrolės stočių, stadionuose ir dokai;

2. Saugumo tyrimus, nagrinėjant kambarys, visuomenės saugumo, mokyklos ir apsaugos departamentai;

3. Baras KTV Express Interneto Kavinė, Viešbutis saugumo patikrinimas;

3> aptikimo atstumas:

1. Apvalios monetos: 1~3cm;

2. Paprasti tapetai ašmenys: 3~5cm

3. Šešių keturi tipo pistoletas: 8~12cm

4. "Apple" 6: 5~10cm

4> naudojimas:

1. Paspauskite maitinimo jungiklį (8) ir išgirsti "spustelėkite" arba vibruotų, siekiant parodyti, kad galia ir žalia lemputė.Jei nėra garso arba vibracijos, tai reiškia, kad baterija nėra įdiegtas, ar baterija nėra gero kontakto.Jei baterija nesibaigia, tai reiškia, baterijos nebegali būti naudojamas.Jis turėtų būti pakeistas nauju.

2. Prasidėjus garso sustabdytas, didelio jautrumo aptikimas gali būti atliekamas.Ranka suimkite rankeną šiukšlės aptikimo paviršiaus aplink objektą ištirti.Kai yra metalinį daiktą, jis duos signalą.Tuo pačiu metu, žalią šviesą bus raudonas; sustabdyti valyti, signalas bus Sustabdyti, raudona lemputė šviečia žaliai.

3. Mažo jautrumo testas: Jei jums reikia pašalinti objektus su mažo tūrio metalo, galite paspausti ir laikyti mažo jautrumo jungiklį (3).Kai objektas yra valomas visame, yra žadintuvas, kai yra metalinių daiktų, ir žalia šviesa virsta raudona šviesa; kai zondas yra sustabdytas, garsinis signalas išsijungs, o raudona lemputė šviečia į žalia šviesa.Nuo jautrumas sumažėjo daugiau nei 5 kartus, šiuo metu, metaliniai daiktai, matuojant šiuo metu paprastai yra gana didelis.

5> pastaba:

1. Nepamirškite išjungti galios po naudojimo.

2. Neišimkite baterijos ilgą laiką, kad išvengti baterijos nuotėkio, kuris bus sukelti rimtą žalą į detektorių.Kai baterija yra maža, prašome pakeisti bateriją, arba jį naudoti, po apmokestinimo, siekiant išvengti klaidingo pavojaus signalo.

3. Signalo neatsitiks, kai zondas yra fiksuota, nuo metalo objektas, tačiau ji bus tik garso arba vibruotų, kai metalinis daiktas yra valomas.

4. Kai mokesčių, išjunkite maitinimo jungiklį (8).

5. Įkroviklio įtampa: AC 9V; 10V DC.

6. Naudoti daugkartinio įkrovimo baterija (akumuliatorius kraunant.Nebandykite įkrauti vienkartinės baterijos. (imamas atskirai pirkti)

Žymos:Rasti Metalo Detektoriai., Pirkti Metalo Detektoriai., Pincetai Metalo Detektoriai., Rinkiniai Metalo Detektoriai., Derliaus Metalo Detektoriai., Lentos Metalo Detektoriai., Rodyti Metalo Detektoriai., Metalo Detektorius, Metalo Detektoriaus, Paieškos Ritės Metalo Detektoriai., Rankinis Metalo Detektorius.

Maitinimo Tipas Baterijos
Prekės Pavadinimas Xueliee
"PASIDARYK pats" ir Reikmenys ELEKTROS
Su LCD Ekranu Ar Ne No

Parašykite savo atsiliepimą!

Nešiojamų Metalo Detektorius Didelio Jautrumo Kišeninių Saugumo Super Scanner Tool Ieškiklis Elektroninis Matavimo Kūnas Paieškos Įrankiai

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai