Individualų Metalo Amatų Apkalos Dvi Tonas Alaus Butelio Atidarytuvas Aukštos Kokybės Cinko Lydinio Karinę Uniformą Mygtuką Ženklelis

€0.69

Prieinamumas: Yra sandėlyje

w22672

Siekiant geriau aptarnauti mūsų klientus, mes taip pat priimame specialius reikalavimus OEM/ODM produktų,mes galime paprotys jūs LOGOTIPU produktą, Mes priimame klientų nuosavų dizainas/LOGOTIPU ir OEM dizaino užsakymus Mes OEM gamintojas.Su mūsų techninės stiprumo ir aptarnavimo patirtį, mes teikiame OEM paslaugas pirmaujančių pasaulio kompanijų, Kaip pritaikyti ?1 žingsnis Dizaino ir siųsti kūrinys įrodymas, kad jums atgal.2 žingsnis Kai mes gauti jūsų patvirtinimą kūrinys įrodymas, mes pereiti į liejimo įrankiai.3 žingsnis Mes naudojame pelėsių sukurti pusiau gatavi produktai, ir tada jie bus eiti į poliravimo / danga / tvirtinimo fiksatorius / spalva įpurškimas / tikrinimo / pakavimo.

Detalus produkto aprašymas: 1) Dydis: skirtingų dydžių, pagal kliento reikalavimus, 2) Dizainas: OEM/INDIVIDUALIZUOTOS dizainas yra sveikintinas 3) Procesas: štampavimo vario,geležies/liejimo Cinko lydinys/su kietu emaliu/minkštas emalį , su arba be epoksidinės kupolas, spausdinimo LOGOTIPAS ir t.t 4) Galvanizavimo: gali būti aukso, nikelio, bronzos, juoda nikelio ir antikvariniai sidabro,antikvariniai aukso ir pan apdaila, 5) Spalva: visos spalvos yra prieinama 6) Priedai: įvairūs aksesuarai atgal 7) Mažiausias kiekis: minimali užsakymo riba 8) Pakuotė: atskirą plastikinį maišelį, arba gali būti pritaikyti 9) mėginių Ėmimo laikas: 3-5 dienas, 10) Urmu pristatymo laikas: 10 dienų (11) Mokėjimo terminai: Paypal, ir kiti mokėjimo būdai yra priimtini 12)Transportavimo būdas:DHL, UPS, FEDEX, TNT ar krovinių gabenimą oro, vandenyno laivų transportas, ir pan., ar pagal transportavimo metodas kliento nurodytais 13) Prašome susisiekti su mumis dėl daugiau informacijos, prieš pateikiant užsakymą.Mūsų teikiamos Paslaugos ir Mūsų privalumas: Mes esame profesionalus gamintojas, medaliai,sporto trorhies, automobilių ženkliukų, pin ženklelis, atvartas smeigtukai, monetų,metalinių ženkliukų,medalis virvelę ir daugiau metalo ir plastiko cafts. 1. Mes turime profesionalių dizainerių komanda, kuri gali suteikti jums su įvairių stilių produktų. 2. Mes teikiame vienas su vienu " VIP klientų aptarnavimas.Svečiai, kuriems reikia paslaugų, galite susisiekti su mumis bet kuriuo metu.Mes pasistengsime atsakyti į svečius kuo greičiau. 3. Mes turime mūsų pačių gamykloje ir gali suteikti jums su mažiausia kaina. 4. Mūsų gamykla gali jums suteikti aukštos kokybės gaminius per trumpiausią laiką. 5. Mes galime suteikti jums geriausią aptarnavimą po pardavimo atlikti mūsų ilgalaikio bendradarbiavimo planą. 6. Nemokamų pavyzdžių gali būti išsiųstas, gavus prašymą.Pakalbėkime daugiau!Siurprizas!!!Susisiekite su mumis, mes turėtų negailėti pastangų siekiant užtikrinti jūsų pasitenkinimas!Puikus dizainas, puikus aptarnavimas ir greitas reagavimas mes čia stovėti už jus!

Žymos:Cosplay Karinę Uniformą, Kriugeris Alaus Butelis, Mrbrew Alaus Butelis, Metalo Vienodi Mygtukai, Užvirinti Alaus Butelis, Amatų Alaus Buteliai, Karinio Jūrų Laivyno Vienodi Mygtukai, Cosplay Karinės, Sailor Vienodi Mygtukai, Karalius Vienodas.

technika LIEJIMO
Regioninės Funkcija US
Pasirinktinis/OEM paslaugos TAIP,mes galime Užsakymą/OEM jūs savo LOGO/dizainas
Spalva visų spalvų yra
apkalos spalvų galime pagaminti norimą apkalos spalvų
Dizainas OEM/INDIVIDUALIZUOTOS dizainas yra sveikintinas
Kilmės KN(Kilmės)
Dydis different sizes according to customer requirements
Medžiaga Metalo
Temos Patriotizmas
Stilius Modernus
Logotipas mes galime užsakymą /OEM jūs LOGOTIPAS
Metų 2000-Present

Parašykite savo atsiliepimą!

Individualų Metalo Amatų Apkalos Dvi Tonas Alaus Butelio Atidarytuvas Aukštos Kokybės Cinko Lydinio Karinę Uniformą Mygtuką Ženklelis

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai