GIPTA DABAR TEL SIUVIMO PLASTIKINĮ DANGTELĮ SĄSIUVINIS A5 60 LAPŲ KARELI

€0.71

Prieinamumas: Yra sandėlyje

w22640

ISTORIJA Įkurta 1984 m.

1990 - pradėjo gaminti savo gaminius

1999 - tapo milžinišką popieriaus gaminiai ir savo high-end nešiojami kompiuteriai sprogo kanceliarinės veiklos sritį

2002 m. - įkūrė savo naujos gamyklos Ankaroje tapo didžiausia (apimties & 180turnover) nešiojamojo kompiuterio gamintojas vietos rinkoje ir pradėjo eksportuoti į visame pasaulyje, daugiausia į Europos šalis

2005 m. - įkūrė savo dėžutės fabriką, Juodosios Jūros regionas ir pradėjo gaminti dovanų, papuošalų, standus dėžės ir popieriniai maišeliai.

2010 m. - prasidėjo prekyba kitų įstaigos ir atgal į mokyklą daiktus šimtai įvairių kategorijų, pavyzdžiui, kabės, štampus, mechaninė pieštukai, žaisti, tešlą ir t. t...

ŠIANDIEN 3 pagrindinės veiklos sritys

Kanceliarinės prekės

Skatinimo

Pakuotė

Didžiausių gamintojų nešiojami kompiuteriai & reklaminiai popieriniai produktai

Staionery: pardavimo tinklas pasiekia daugiau nei 10,000 kanceliarinių prekių parduotuvių ir įmonių vietos rinkoje ir eksportas daugiau kaip 20 europos šalių, GIPTA su prekės ženklo pavadinimą.

Skatinimas : Tarnauja top 2,000 bendrovės ir įmonių vietos rinkoje ir eksportuojama į daugelį šalių.

Pakuotė: "Leader" per Papuošalų Įmonių vietos rinkoje, eksportas dovanų dėžutes stationeries į daugelį šalių.

Visose srityse GIPTA yra naudojami prekės ženklo pavadinimą.

Daugiau nei ketvirtį amžiaus GIPTA buvo siekiama gaminti naujesnių geriau) cz deimantų ir buvo teikti aukštos kokybės standartus savo platų technologijų ir skirta, patyrusių darbuotojų.

Pagrindinė tikslinė INOVACIJŲ tik hasn ' t buvo taikomas produkcijai, bet jos Kokybės Kontrolės ir Logistikos.

GIPTA visada žinojo, kad "LAIMINGI KLIENTAI" dėl inovacijų, švietimo darbuotojų, drąsūs sprendimai dėl produktų, modernizavimas naudojant ateities technologijų bei investuoti mašinos.

GIPTA yra lyderis bendrovė savo veiklos srityse, nes tik atkreipti dėmesį, jo GILIĄ AISTRĄ gamybos, bet ir kruopščios analizės ir rinkų savo poreikius, 4obtaining tendencijas ir dieną, taikomos visos šios žinios apie savo produktus.

Pradedant nuo žaliavų iki Grafinio Dizaino, gauti iš šios perspektyvos, kuri galų gale formos pagrindinių įmonių mūsų kultūrą.

Pagal tą koncepciją prestižinė ir naujas produktas rinkoje yra suma, žaliavų, dizainas, optimalus gamybos laiką ir kainą; GIPTA buvo pajėgi tai daryti daugiau nei 35 metus

Žymos:Prekės Nešiojamojo Kompiuterio Dangtį, Star Nešiojamojo Kompiuterio Dangtį, Armijos Nešiojamojo Kompiuterio Dangtį, Grand Sąsiuvinis Pastaba, Nešiojamojo Kompiuterio Dangtį Dieną, Nešiojamojo Kompiuterio, Fotoaparato Dangtelis, 105 Nešiojamojo Kompiuterio Dangtį, Stilius Nešiojamojo Kompiuterio Dangtį, Sąsiuvinis Spalvos Dangtis, žiedas Nešiojamojo Kompiuterio Dangtį.

Prekės Pavadinimas NĖRA

Parašykite savo atsiliepimą!

GIPTA DABAR TEL SIUVIMO PLASTIKINĮ DANGTELĮ SĄSIUVINIS A5 60 LAPŲ KARELI

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai