Kid "PASIDARYK pats" Mokslo Archeologijos Žaislai Kasti Kasti-Iš Krištolo Atrasti Mineralinių Žaidimas Ankstyvo Vystymosi Švietimo Žaislai Vaikams

€18.45

Prieinamumas: Yra sandėlyje

w21542

Nemokama Paslauga:

Jei jums reikia savo paketų, kaip viena Dovana ,Mes padėsime jums wrap Prekes, išskirtinį brėžiniai(Atsitiktinė, modelis) :) Jei jums reikia, kad ši viena nemokama paslauga ,ple Palikite savo pranešimą "man reikia jį kaip dovaną" Mūsų kolegos padarys paslaugos jūsų užsakymus .Ačiū ir Mėgaukitės jūsų Pirkinių !

Aprašymas:

Pagamintas iš aplinkai draugiškų tinkas ir mediena, medžiagos, tai iškastas rinkinys yra netoksiškas ir saugus vaikams žaisti su.Vaikai gauna begalinis įdomus ir laimės per kasimo procesas ir laipsniškas pristatymas iškasti objektus.Ji taip pat padeda puoselėti jų smalsumą, mąstymo, analizės, kantrybės, susikaupimo, stebėjimo gebėjimų ir praktinių gebėjimų.Jūs galite suteikti šiai kasimo žaislas kaip gimtadienio dovana ar festivalio dovana jūsų dukterų, kurie domisi mokslo archeologija.

Techniniai duomenys:

[pakuotės dydis] color laukelį: 17 * 21.5 * 5.5 cm [medžiagos] Gipso rūdos [minios tilptų] vaikams virš 6 metų, entuziastai, kolektoriai

Pakuotė:

1 x Dirvožemio Blokuoti 1 x Chisel 1 x Plaktukas 1 x Šepetėlis 1 x guminė 1 x Švino Vielos 1 x Vartotojo Vadovas

Kaip žaisti?

1. Prieš pradedant žemės kasimo, prašome paruošti popieriaus pagal gipso blokuoti kelią gipso miltelių nuo sklaidos apie per kasinėjimai.Tada naudoti bambuko lazdą taip švelniai, kasti iš gipso paviršius ir pradėti kasti. 2. Atliekant kasinėjimo procesą, būkite atsargūs ir patirtis įdomus archeologiniai kasinėjimai.

Pastaba:

1. Dėl šviesos ir ekrane skirtumas, prekės spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos. 2. Prašome leisti po 0,5-2 cm skirtumai dėl rankinis matavimas.

Modelis, Kuriame:

Žymos:5 Drone, "android" Auto Golf 4, Dron Skristi, Advento Kalendorius Playmobil, Archeologijos Iškasti žaislai, Kasti žaislas, Auto Knygą Vaikams, Nustatyti žaislas, Popieriaus Bokštas Vaikams, Vaiko Mokymąsi Mašina.

Tipas Popierius Rainbow
Sertifikavimo Kinija sertifikuotas (3C)
Įspėjimas Nėra iki 6 metų
Pristatymo laikas 1-3 dienas
Modelio Numeris mergina apyrankė
Langelio Dydis 17*21.5*5.5 cm
Kilmės KN(Kilmės)
Medžiagos Gipso
Amžius Suaugusieji
Temos Fantasy & Sci-Fi

Parašykite savo atsiliepimą!

Kid "PASIDARYK pats" Mokslo Archeologijos Žaislai Kasti Kasti-Iš Krištolo Atrasti Mineralinių Žaidimas Ankstyvo Vystymosi Švietimo Žaislai Vaikams

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai