Nematomas Push Up Liemenėlė Stebėjimo Liemenėlės Moterų Apatinius, Giliai U Liemenėlė Klijuoti Lipnia Silikono Liemenėlė Nipelis Santykį Formalios Vestuvių Suknelė

€4.31

Prieinamumas: Yra sandėlyje

w21156

Medžiaga: Pagaminti iki saugus ir netoksiškas silicio medžiagos, tai nematomas push up liemenėlė yra daugkartinio naudojimo.

Liemenėlė: 80% Nailonas + 20% Spandex.

Sparnai: 100% Silikono.

Spalva: Juoda stebėjimo liemenėlė, Nuogas stebėjimo liemenėlė.

Pakuotė: 1 vnt Silikono Klijais Liemenėlė.Ypatybė:

Giliai V push up liemenėlė su lipni sparnus, jos labai patogus ir puikiai veikia giliai pasinerti vakare gown, bridesmaid suknelę, backless apynasrio palaidinės, club/šalis suknelė ar bet stebėjimo ir backless apranga.Besiūliai stebėjimo liemenėlė padeda viską į savo vietą, ji lieka saugi, bet ir sukuria skilimo, o lapai vaizduotę.Kaip naudoti Nematomas Push Up Lipni Liemenėlė:

- Nenaudokite jokių drėkinančių, kvepalų, pudros ar kitų odos priežiūros produktai prieš vartojimą, nes tai padės sumažinti poveikį klijų.

- Pašalinkite apsauginę plėvelę nuo liemenėlė ir atidžiai saugoti pakartotinai naudoti.

- Klijuoti U Plungės Backless Stebėjimo Liemenėlė, kur jūsų įprasta liemenėlė būtų sėdėti.Naudoti swoop ir scoop metodas vieta krūtis patogiai į kontūras puodeliai ir iš naujo klijuoti sparnai geriausiai tinka.

- Paspauskite ir palaikykite kontūras puodelių, odą keletą minučių ir laikytis puodeliai su oda.PASTABA:

1. Plauti rankomis, tik, Paprasčiausiai nuplaukite šiltu vandeniu ir švelniu muilu, tada oras sausas.Kai silikoninė liemenėlė yra sausas, klijai atsinaujina pati už antrojo naudojimui.Nerekomenduojame dėl karšta temperatūra, kaip prakaitas gali nuslysti žemyn.

2. Prašome patikrinti, ar jūsų matavimai, įsitikinkite, kad prekės atitinka prieš užsakant.

3. Mes garantuojame, prekė, tikėtina, kaip parodyta nuotraukose, bet ne pačią veikimą įvairiomis įstaigomis tiesiog kaip modelis.

Žymos:Dantų Teether, Pyragas Pelėsių Silicio, Pelėsių Silicio, Kepkite Silicio, Pyragas įrankis, Forma Silicio, Virtuvės Silicio, Kepkite Pelėsių Silicio, Dekoro Silicio Sluoksnį, Silicio Pelėsių Kepti.

Prekės Pavadinimas hirigin
Juostos Tipas Ne reguliuoti Dirželiai
Nepadori Nuotrauka No
Modelio Tipas Kietas
Taurės Formos Pilnas Taurė
Liemenėlė Stilius Liemenėlės Klijai
Apdaila NĖRA
Paramos Tipas Vielos Nemokamai
Seksualinio Pobūdžio No
Uždaryti Tipas NĖRA
Stilius kasdien
Elemento Tipas Liemenėlės
Lytis MOTERIS
Medžiaga Poliesteris

Parašykite savo atsiliepimą!

Nematomas Push Up Liemenėlė Stebėjimo Liemenėlės Moterų Apatinius, Giliai U Liemenėlė Klijuoti Lipnia Silikono Liemenėlė Nipelis Santykį Formalios Vestuvių Suknelė

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai