Moterų moteris, ponios vasaros siuvinėjimo Išsiuvinėti Gėlių Kutai didelis pliusas dydis slim Atsitiktinis palaidų palaidinės šalis ilgai midi suknelė

€15.54

Prieinamumas: Yra sandėlyje

w2111

matavimas :

L : krūtinė 96 CM ilgio 115CM

XL: krūtinė 104 CM ilgio 116CM

XXL : krūtinė 112CM ilgai 117CM

3XL : krūtinė 120CM ilgio 118CM

Pastaba :

Spalvų gavo negali būti tiksliai taip, kaip jūs juos matyti ant savo monitoriaus, nes kiekvienas ekranas turi savo spalvų parametrus, kalibruotas skirtingai.

PRISTATYMAS :

prekės bus išsiųsti Registruotu Oro Sklypas .tai reikės 15-30 dienų atvykti .jei turite ne receivd elementą po vieną mėnesį nuo jūsų mokėjimo dienos, prašome susisiekti su mumis pirmą kartą.

Grąžinimo Politika :

Mes siūlome 14 dieną besąlygišką pinigų grąžinimo garantiją dėl visų klausimų.Jei esate nelaiminga dėl kokių nors priežasčių, susisiekite su mumis per 14 dienų nuo gavimo ir mes suteiksime visa grąžinamoji išmoka, atėmus pristatymas.Pristatymas tik bus grąžintas, jei prekės nėra taip, kaip aprašyta, jokių išimčių!

Daiktai grąžinti, turi būti tiksli sąlyga, kad jie buvo tiekiamas su visos dėžės ir dokumentų įtraukti.Jums turi tenkinti šį reikalavimą ar mes ne išduoti grąžinamosios išmokos.Mes negalime priimti sugadinti arba nešioti daiktus, jokių išimčių!

Žymos:Plius Dydis Suknelė Moterims 4xl 5xl 6xl, šifono Paplūdimio Suknelė Didelis Dydis, 8xl Suknelė, šifono Suknelės Vasaros Dydis, Moterų šifono Suknelė Pluse Dydis, šifono Kailis Didelis Dydis, Plius Dydis Moterų Drabužiai 6xl 7xl 9xl, Didelis Dydis Moterų, Suknelė Larg Dydis, šifono Suknelė Skaidrės Didelis Dydis.

Lytis MOTERIS
Medžiaga Šifono
Sezonas Vasaros
Siluetas A-LINE
Rankovės Ilgis(cm) Trumpas
Apdaila Siuvinėjimo
Rankovės Stilius Reguliariai
Talėja Natūralus
Iškirpte O-Kaklo
Stilius High Street
Modelio Tipas Kietas
Suknelės Ilgis Vidurio Blauzdos

Parašykite savo atsiliepimą!

Moterų moteris, ponios vasaros siuvinėjimo Išsiuvinėti Gėlių Kutai didelis pliusas dydis slim Atsitiktinis palaidų palaidinės šalis ilgai midi suknelė

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai