R385 DC diafragmos siurblys arbatos mašina 6-12v micro mažas siurblys nešiojamojo kompiuterio aušinimo vandeniu žuvų bako siurblys

€4.99

Prieinamumas: Yra sandėlyje

w200556

Yra dviejų rūšių skliausteliuose šis produktas, vienas yra juodas PVC laikiklis, viena yra silicio dioksido gelio atrama.Skirtumas yra tai, kad medžiaga, iš silikagelio yra geriau ir stovi tvirtai.PVC priklauso arbatos rinkinys mašina, bendras skirtumas nėra didelis.Kokybės siurblys yra tas pats!

Siurblio dydis: 90 mm * 40 mm * 35 mm

Angos diametras: Vidinis skersmuo-6 mm, išorinis skersmuo 8,5 mm

Darbinė įtampa: DC 12V, Darbinė srovė: 0.5-0.7 A (galia turi pasiekti 6W ar daugiau)

Srauto greitis: 1.5-2 L/Min (kairėje ir dešinėje), Siurbimo: 2 metrai

Vadovas: 3 metrų vertikaliai

Gyvenimo trukmė: iki 2500H, Vandens temperatūra: iki 80 °C

Apie 6 V elektros energijos tiekimo, standartas yra, kad galia pasiekia 6W, tai yra, šiuo metu yra daugiau nei 1A.Atminkite: keturi-sausų ląstelių baterija nejuda, kai kurių mobiliųjų telefonų krovikliai neturi judėti, USB kabelis prijungtas prie bet kurio įrenginio, ir 9V vienkartiniai sausas baterija nėra. 6V1A (koja maitinimo) ir kitų maitinimo šaltiniai yra viskas įmanoma!

Visi siurbliai yra išbandyta profesionalų ir gali būti vandens lašelių gavęs prekes.Ne kokybės problemų, prašome nedvejodami naudoti juos! !Po kelis sluoksnius patikrinimus, net ir tuo atveju, express pristatymas, gedimo koeficientas gali būti mažesnis nei 0,1%, prašome būti tikri, mes bus visiškai atsakingi, ne problema bus vengti atsakomybės.

Atsargumo priemonės::

1. Jei jis yra naudojamas geriamojo vandens namuose, rekomenduojama pirkti importuojamų maisto produktų kokybės silikono vamzdelis.Bespalvis ir beskonis, poveikis yra labai geras.

2, draudžiama siurblys benzino, alkoholio, ėsdinanti, stiprių rūgščių ir šarmų, druska, vanduo, actas, tai ne problema.

3, draudžiama vieną 24 valandų nepertraukiamo vandens ciklui (tikrasis bandymas, penkias dienas be nuostolių, bet tai yra iššūkis riba, vasarą, kai 1-3 valandas, tai ne problema)

4, yra priemaišų žuvų bakas ir žuvytę išmatos (lengva užblokuoti.Jei kietu daiktu žalą, diafragma, siurblys bus DAUGIAU, todėl yra priemaišų ir kietus objektus ir pan., ji turi atitikti filtras mūsų parduotuvė)

5, reguliariai laistyti, nešiojamas, abrazyviniai vandens aušinimo ir kt., reikia mažas vandens srautas ilgą laiką, prašome susisiekti su pirkimo 6V1 koja galia.

6. Perkelti guma laikiklio žiedo šiek tiek vėliau ir ne blokas, aušinimo angomis. 12V vienkartinio naudojimo laiko kontrolė per 2 valandas, 6 V ilgiau ~~

- -_- -

Žymos:Laptopo Kietas, Variklis R385, Siurblio Diafragma, R385 Maisto, Micro Siurblys 385, R385 Siurblys Pc023, Oro Akvariumas Siurblio, Dc Diafragmos Siurblys, Oro Siurblio Diafragma, Vandens Blokas Nešiojamas Kompiuteris.

Spaudimas Žemas Slėgis
Struktūra siurblio diafragma
Prašymas Kita
Kilmės Kinija
Standartinius arba Nestandartinius Standartas
Galia Elektrinis
Sertifikavimo CE
Modelio Numeris r385
Naudojimas Vandens
Teorija Išcentrinis Siurblys
Degalai Kita

Parašykite savo atsiliepimą!

R385 DC diafragmos siurblys arbatos mašina 6-12v micro mažas siurblys nešiojamojo kompiuterio aušinimo vandeniu žuvų bako siurblys

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai