Mini Oro Drėkintuvas USB Įkrovimo LED Nakties Šviesos Namuose Automobilio Office Purškimo Difuzorius Kūno Odos Priežiūros Naujųjų Metų Dovana

€1.28

Prieinamumas: Yra sandėlyje

w198498

Aprašymas:

Šis mažas triukšmo oro drėkintuvas yra powered by USB, patogus naudoti, ir yra suprojektuoti su šviesos, galite naudoti jį kaip naktinio šviesos naktį.

Šio tipo drėkintuvai yra skirta paprastas stilius, kostiumas tinka namuose, biure, automobilyje ir kitose vietose, galite užsisakyti, pagal jūsų poreikį.

Vandens bakas yra suprojektuoti su anti-nutekėjimo rūšis, išvengti drėkinimo stalo, ir talpa 270ml, pakankamai, kad jūsų kasdien reikia.

Yra sukurta su 2 rūšių reguliavimas, baudos vanduo galėtų pagerinti savo sausa oda ir gali padaryti jums geriau miegoti.

Difuzoriaus yra suprojektuoti su power-off apsaugos deginimas be vandens, jūs galite naudoti ją be nerimauti kenkia jums.

Specifikacija:

Medžiaga: ABS+PP+elektroniniams komponentams.

Spalva: balta, rožinė, pilka.

Dydis: 72*72*128mm.

Nominalus įėjimo: DC5.0V/1.0 A.

Darbinė srovė: 250-350mA

Nominali galia: 2W

Vandens bako talpa: 270ml

Purškimo apimtis: 30-45ml/h

Laikina išjungimas: 4 val. (Nuolat purškiami)/6 valandas(su pertraukomis spray)

Pakuotė:

1x drėkintuvas.

1x USB laidas.

1x įvadas.

Žymos:Kinų Sodas Lempos, Baterija Kinijos žibintų, Kinijos žibintų Mediniai, Kinijos žibintų Led Eilutę, žibintų Led Eilutę, Led Kinų Stiliaus Mediniai žibintų, Moteris Rankoje Krepšys Su Nemokamas Pristatymas, Xiaomi Redmi Pastaba 9t Pro, Darbo Drabužiai Moterims, Biuro Stilius, Xiaomi Mijia Soocare X3.

Maitinimo Šaltinis USB Laidas
Kilmės vieta Kinija
Gamybos Procesas Mašina Padarė
Dydis -
Modelio Numeris drėkintuvas
Tipas drėkintuvas
Medžiaga Akrilo
Kilmės KN(Kilmės)
Funkcija Odos Mouisture
Prekės Pavadinimas BGVfive

Parašykite savo atsiliepimą!

Mini Oro Drėkintuvas USB Įkrovimo LED Nakties Šviesos Namuose Automobilio Office Purškimo Difuzorius Kūno Odos Priežiūros Naujųjų Metų Dovana

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai