44mm parnis black dial data langą kvarco chronograph mens riešo žiūrėti P521

€77.95

Prieinamumas: Yra sandėlyje

w197829

Aprašymas

Jūdėjimas : Japonų kvarco judėjimas Ciferblatas : juodas dail Byla skersmuo : 44mm be karūnos

Byla storis : 13mm Atveju Medžiaga : s olid 316L nerūdijančio plieno atveju 30m atsparus vandeniui Funkcija: Dienos 6 val. visos funkcinės chronograph Mygtukas mygtukas ne 2:00 Paleidžia/sustabdo chronograph Mygtukas mygtukas 4:00 atstato chronograph W ide iš Dirželis : 22mm gumos juosta Stiklo : specialios nulio įrodymas, mineralinis stiklas Užsegimas tipas : deployant clasp Laivybos 1. Prekės bus paskelbtas per 1 darbo dienas po apmokėjimo yra baigtas arba PAŠALINTA.Ir mes seks jūsų adresu. 2. Pristatymo laikas trunka maždaug.visi mūsų daiktai shiped pagal hongkong post su kelio numeris A) Jungtinės amerikos valstijos: 7-15 darbo dienų B) Europa: 10-25 darbo dienų.C) Kitų šalių: ne daugiau kaip 20-30 darbo dienų gavo

jei norite, greitas pristatymas

EMS(3-12 darbo dieną),jums reikia pridėti $15

DHL(2-9 darbo dienos),jums reikia pridėti $25

Mokėjimo

Susisiekite su MUMIS ir mes suteiksime VISĄ Grąžinimo ar Keitimo paslaugos.Tik dėl nekokybiškų daiktų.Prašome susisiekti su mumis grąžinamosios išmokos arba mainus per 14 dienų po to, kai gaunate prekę.Mes siekiame, kad teigiamų atsiliepimų apie visas operacijas ir TEIGIAMĄ įvertinimą pagal 5 ŽVAIGŽDUČIŲ įvertinimas.Jei dėl kokių nors priežasčių jūs nepatenkintas pirkiniu, prašome susisiekti su mumis prieš paliekant atsiliepimą ir mes padėsime išspręsti bet kokį klausimą jums - Grįžtamasis ryšys bus palikta, kad kiekvienas pirkėjas, kuris užbaigė sandorį, ir paliko teigiamą grįžtamąjį ryšį su mumis, Jūsų pasitenkinimas yra mūsų tikslas, jei turite kokių nors klausimų,prašome susisiekti su mumis,mes pasistengsime atsakyti jums per 24 valandas!Atkreipkite dėmesį : Importo muitų, mokesčių ir rinkliavų nėra įtrauktos į prekės kainą, arba siuntimo išlaidas.Šie mokesčiai yra pirkėjo atsakomybė.Prašome patikrinti, su savo šalies muitinės tarnyba, siekiant nustatyti, kas šių papildomų išlaidų bus prieš siūlymą/pirkti.ačiū už ieškote ir biding!

Žymos:44mm žiūrėti, žiūrėti Venu, Didelis Parnis, Cadisen Naras, Vyrai, Parnis, Vyrai žiūrėti Riešo, žiūrėti Vandeniui, Tlp521, Tlp521gb, žiūrėti San.

Elemento Tipas Kvarciniai Laikrodžiai
Byloje Formos ROUND
Funkcija Auto Data
Bylos Medžiaga nerūdijančio plieno
Prekės Pavadinimas Parnis
Atsparumas Vandeniui Gylis 3Bar
Juostos Plotis 22mm
Užsegimas Tipas Sagtis
Ciferblato Skersmuo 44mm
Stilius Sportas
Grupė Medžiagos Tipas Guma
Modelio Numeris PA074QU
Dial Lange Medžiagos Tipas Stiklas
Lytis VYRAI
Judėjimas KVARCAS
Juostos Ilgis 20cm

Parašykite savo atsiliepimą!

44mm parnis black dial data langą kvarco chronograph mens riešo žiūrėti P521

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai