(100vnt/Daug)+Pigus Vestuves Suvenyrų Angelas sargas Raktų Žiedas Sidabro Keychain Baby Shower Džiaugtis

€94.32

Prieinamumas: Yra sandėlyje

w194740

Medžiaga: Alloy

Svoris: Apie 21g

Spalva: Aukso ir Sidabro

Pultelio Dydis: Apie 3,6*3.8 cm

Dėžutės Dydis: Apie 11.8*5.3*1.4 cm

Pakuotė:1pc Keychain į Dovanų Dėžutėje

Vežimą:

Jei galite pateikti užsakymą, prašome pasirinkti pristatymo būdą ir mokėti už užsakymą, įskaitant, laivybos mokestis.Mes atsiųsime prekės, per 6 dienas, kai jūsų mokėjimo pabaigos.

Mes negalime garantuoti, pristatymo laikas, dėl visų tarptautinių vežimų dėl skirtingų muitų kliringo kartus, atskiromis šalimis, kurie gali turėti įtakos, kaip greitai jūsų produktas yra tikrinami.Prašome atkreipti dėmesį, kad pirkėjai yra atsakingas už visus papildomus muito mokesčius, tarpininkavimo mokesčius, rinkliavas ir mokesčius už importą į savo šalį.Šie papildomi mokesčiai gali būti renkami pristatymo metu.Mes grąžinsime nėra siuntimo išlaidas atsisakė siuntas.

Laivybos išlaidos neapima visų importo mokesčių, ir pirkėjai yra atsakingas už muitus.

Grąžinimas:

Mes darome viską, kad aptarnauti mūsų klientus, geriausia, kad mes galime.

Mes grąžinsime jums, jei galite grąžinti prekes per 15 dienų nuo sąskaitos gavimo klausimai, dėl bet kokios priežasties.Tačiau pirkėjas turėtų įsitikinti, kad prekės grąžinami jų originalus sąlygas.Jei daiktai yra sugadinti arba prarasti, jei jie yra grąžinami, pirkėjas atsako už tokią žalą ar nuostolius, ir mes ne pateikti pirkėjo visa grąžinamoji išmoka.Pirkėjas turėtų bandyti paduoti ieškinį su logistikos kompanija susigrąžinti išlaidas, žalą ar nuostolius.

Pirkėjas bus atsakingas už laivybos mokesčiai siekiant grąžinti prekes.

Mes pagal faktus, logistikos, transportavimo sąlygos, greičiausias būdas transportavimo galite siųsti prekes, pasirinkite labiau tinkamą transporto kanalo.Pavyzdžiui: federalinių/DHL/UPS/TNT.

Atsiliepimai:

Jūsų pasitenkinimą ir teigiamas grįžtamasis ryšys yra labai svarbus mums.Prašome palikti teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždžių, jei jūs patenkinti mūsų prekes ir paslaugas.

Žymos:Fairy Wings Raktų Pakabukai, Dėl žiedo Moterims, Angelas Sargas, Angelo Veidą žiedas, žiedai Angelas Sargas, Guardian Angel žiedas Deimantų, Groot Guardian " Galaxy Raktų žiedas, žiedas Signet, Kūdikių Angelai Raktų Pakabukai, Angel Raktas.

Proga Krikštynos & Krikštas
Modelis Vientisos spalvos
Medžiaga Metalo

Parašykite savo atsiliepimą!

(100vnt/Daug)+Pigus Vestuves Suvenyrų Angelas sargas Raktų Žiedas Sidabro Keychain Baby Shower Džiaugtis

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai