SOPHITINA natūralios Odos Moters Čiurnos Batai, Rankų darbo, Aukštos Kokybės Moterų Batai Paprastas Stilius Šilti Sniego Batai Mados Sagtis M31

€62.93

Prieinamumas: Yra sandėlyje

w19352

SOPHITINA natūralios Odos Moters Čiurnos Batai, Rankų darbo, Aukštos Kokybės Moterų Batai Paprastas Stilius Šilti Sniego Batai Mados Sagtis M31

SOPHITINA - meistras dvasią, rankų darbo natūralios odos lady batus

Kodėl verta rinktis natūralios odos batai:

1) Originali odos, kvėpuojantis.Tai sveiki kojos:kojų nėra lengva klijuoti, Bet PU yra sandariai,tai lengva leiskite kojas smirdantis,tai nėra sveika jūsų pėdų.

2) natūralios odos kokybė yra gera,pora natūralios odos batus galima dėvėti daugiau nei 3 metus.išsaugoti savo pinigus, Bet PU yra lengva būti blogai, kai jums dėvėti daugiau kaip 1 metus,net pusę metų,išteklių švaistymas ir pinigų;

3) Originali oda yra upscale,leiskite jums labiau pasitikintys;

4) Originali oda yra geriau už aplinkos apsaugą,apmąstyti savo atsakomybės jausmą visuomenei,PU yra sintetinės medžiagos,nėra gerai, aplinkos apsaugos;

Kodėl verta rinktis mūsų prekės:

1)Geros kokybės, išskirtinį kūrinys,prabangos medžiagos(aukštos kokybės natūralios odos)

2)stilius yra madingas ir ergonomikos principus; 3)Gera reputacija,atsakomybės jausmą, ne apgauti klientai.

prekės pavadinimas : SOPHITINA dydis : Euro dydis nuo 35# 41# kulno aukštis : 2.7 cm padas medžiaga :Guma pamušalas : trumpas pliušinis vidpadžio medžiaga : trumpas pliušinis batviršio medžiaga : Vaikas Suede (natūralios odos)

1.Prašome atkreipti dėmesį, kad dydis klaidos bus 1-3mm, nes rankų darbo.jei jūsų kojų yra siauras ir plonas,prašome pasirinkti mažesnio dydžio nei įprasta dydžio;jei jūsų kojų yra riebalų ir platus,prašome pasirinkti didesnio dydžio nei įprasta.

2.Mūsų dydis yra standartinio dydžio,prašome pasirinkti savo įprastinį dydį.jei turite bet kokio dydžio problemą,susisiekite su manimi, prieš pateikiant užsakymą.

Patogus Vaikas Suede Viršutinė

ir Suapvalinti Pirštas

Jis yra pagamintas iš visiškai šiltas trumpas pliušinis viduje.

Mados Grandinės ir Sagtis

Seksualus Mažai Aikštėje Kulniukai

Patarimai

SOPHITINA

Q1:Didmeninė ir drop laivyba yra ir pasveikino?

Didmeninė ,mes siūlome nuolaida ar nemokamai, express pristatymas .

Drop laivyba ,mes galėtume išsiųsti prekes savo klientams tiesiogiai ir nebus palikti informacijos apie mus, jei norite.

Q2:Kaip galiu stebėti mano sklypo?

Jūs galite sekti savo sklypo apie šią svetainę, naudodami savo sekimo numerį:

www.17track.net/en(nukopijuoti į naršyklės atidaryti)

Q3:Ką aš galiu padaryti, kai pirkimo apsaugos laikas bėga?

Jei jūsų pirkti apsaugos laikas bėga .susisiekite su mumis ir mes galime padėti jums eikvoti jį.Taigi, jūsų pinigai bus ne eiti į mano sąskaitą .

Pranešimas

1.Kaip į šį procesą padaryti mūsų batai yra lipnus, Ten bus šiek tiek klijų ant batus,Mes stengiamės išvengti,tačiau ji negali būti 100% išvengti,Prašome atkreipti dėmesį.

2.Šiek tiek temoje batai yra normalus reiškinys,ypač batai.Tai neturės įtakos kokybei .Jei turite omenyje, kad labai prašome dar kartą pagalvokite, prieš jums padaryti užsakymą.

3.Mes, pažiūrėkite atidžiai, jums po jūsų užsakymo.Bet kaip dydis yra pagrįstas įvairių pėdos formos,plotis,ir ilgis.Tai yra labai sunku mums užtikrinti dydis bus 100% tinka.Jums reikia imtis rizikos,Ačiū.

Žymos:Pardavimas, Sniego Batai Moterims, žiemos Karšto Sniego Batai Moterims, Sniego Batai šaltą žiemą, Moteris, Rudenį, žiemą Sniego Batai Moterims, Negabaritinių žiemos Sniego Batai Moterims, žiemos Moteris Sniego Batai žiemai, Spalva Sniego Batai Moterims, žiemos Sniego Batai Ugg Moterų, Vienaragis žiemos Sniego Boot Moteris, Blizgučiai Sniego Batai Moterims.

Uždaryti Tipas ZIP
Modelio Tipas Kietas
Padas Medžiaga Guma
is_handmade Taip
Kulno Tipas Aikštėje kulno
Pamušalas Trumpas Pliušas
Mados Elementas Grandinės
Batviršio Medžiaga Vaikas Suede
Įkrovos Aukštis KULKŠNIES
Departamentas Pavadinimas Suaugusiųjų
Kulno Aukštis Mažas (1cm-3cm)
Modelio Numeris m31
pritaikymas Tinka tikrosios dydžio, imtis savo įprastinį dydį
Sezonas Žiemos
Veleno Medžiaga Vaikas Suede
Prekės Pavadinimas SOPHITINA
Kojų Formos Suapvalinti Pirštas
Elemento Tipas Batai
Vidpadžio Medžiaga Trumpas Pliušas
Su Platformomis No
Įkrovos Tipas Pagrindinis

Parašykite savo atsiliepimą!

SOPHITINA natūralios Odos Moters Čiurnos Batai, Rankų darbo, Aukštos Kokybės Moterų Batai Paprastas Stilius Šilti Sniego Batai Mados Sagtis M31

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai