Kabelio Adapteris Keitiklis Aukso Plokštelė HDMI į VGA 15pin Vyrų yra 1,65 m

€4.77

Prieinamumas: Yra sandėlyje

w193446

body { font-size: 75%; color: #000; font-family: Atidaryti Sans,Arial,Helvetica,sans-senif,SimSun,"宋体"; line-height: 1.3; } dl { margin: 0px; width: 480px; float: left; } dt { width: 100px; aukštis: 15px; float: left; } dd { width: 240px; height: 15px; float: left; } dl dt { margin: 0px; line-height: 22px; spalva: #474747; font-size: 14px; font-family: tahoma; } #produktą-desc { width: 100%; aukštis: 209px; } #aprašymas { width: 100%; aukštis: 50%; } #detaliau { width: 100%; aukštis: 50%; } .ui-box-pavadinimas { height: 30px; font-size: 15px; font-family: tahoma; font-weight: bold; background-color: #ddd; tekstas-inkaras: paveldėti; padding-top: 8px; margin: 0px; } .ui-box-body { margin: 0px; } #tbspecifics { border-right: 1px solid black; border-bottom: 1px solid black; } #tbspecifics tr { height: 30px; } #tbspecifics td { width: 100px; border-left: 1px solid black; border-top: 1px solid black; }

Sveiki atvykę į mūsų parduotuvę.

Mūsų gaminiai yra prieinamos kainos ir geros kokybės.Mes paramos dropshipping ir didmeninė prekyba .Jei jūs norite dirbti su mumis ilgą laiką, susisiekite su mumis ir mes suteiksime jums labai palankios kainos.Geriausi Linkėjimai!

5.4 ft VGA Kabelis HDMI male vyrų.

Kabelis perduoda vaizdo pasirašyti rezoliucija 1024 x 768 pikselių.

Jungtys-aukso plokštės kokybei užtikrinti perdavimo ženklas.

Laiko tarpsnių: 1 x VGA 15-pin HDDB15 - vyras, 1 x HDMI Male

Juoda spalva

Kabelio Ilgis (m): 5.4 ft / yra 1,65 m

Naudojimas pastaba: HDMI yra signalo įvestis, VGA yra signalo išėjimas, negali būti panaikintas,

Pastaba: Ne visi įrenginiai su HDMI ar VGA sąsaja yra norint naudoti šią laidą.

Analoginis ir skaitmeninis signalas yra sunku perkelti, todėl prašome pasitikrinti savo prietaisus atsargiai, prieš užsakant, prašom.

Pastaba: Tai nėra tiesiogiai dirbti su LCD, nešiojamieji kompiuteriai ir reikia adapterio box konvertuoti VGA signalą HDMI į pirmąją vietą.

Tik kabelio nėra pakankamai.Ji yra suderinama tik su aukštos raiškos grotuvas, konverteris yra būtina prijungti prie PC ir TV.Įsitikinkite, kad jums suprasti, kaip naudoti šį kabelį prieš perkant, prašome.

Prašome konsultuotis vadovą savo VGA card daugiau informacijos.

Paketas apima:

1 x Kabelis Adapteris

Pastaba:Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos objektą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3 cm.

Žymos:Adapteris Hdmi Vga, Displayport " Ir Vga, VGA, Pritaikyti Vga, HDMI, Av Vga, Hdmi, Vga, Hdmi Audio Vga, Hdmi Male, Pritaikyti Hdmi Vga.

Funkcija NĖRA
Jungtis B HDMI
Tipas Bendraašiai Kabeliai.
Lytis Vyriška-Moteriška
Modelio Numeris kaip parodyta
Kilmės KN(Kilmės)
Sertifikavimo NĖRA
Prekės Pavadinimas LYNEPAUAIO
Jungtis A HDMI

Parašykite savo atsiliepimą!

Kabelio Adapteris Keitiklis Aukso Plokštelė HDMI į VGA 15pin Vyrų yra 1,65 m

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai