Naujas Mados Atsitiktinis su Gėlių Prarasti didelis Megztinis Moterų Megztinis Rudenį Sprintas Žiemos Šiltesnis Megztinis (Puloveris)

€17.14

Prieinamumas: Yra sandėlyje

w193291

modname=ckeditor Megztinis Ilgis:70cm Rankovės:42cm Rankovės stilius:Standartas Tinka Svoris:46-65kg Krūtinė:84cm Peties:52cm Colar:Apvalus Cardigan:pertempti Medžiaga: Audinys Technika:Mezgimas, Modelis, tipas: Spausdinimo/Kietasis Dydis: Nemokamai dydis Tinka:Mergina, Panele, Spalva: balta ,raudona Tinka Sezoną:Žiemą, Pavasarį, Rudenį

Prašome pastaba dydis yra meathered ranka, todėl ji turės apie 3cm skirtingas Balanso taip, prašome pateikti mums suprasti labai labai ačiū.

Dėl šviesos ar displayer ,ji turi šiek tiek spalvų skirtumas.

Mokėjimas: po to, užsakymą prašome pasirūpinti, momentinių mokėjimo taigi čia organizuoti shippment jums accoridng jūsų pasirinktas.jei turite kokių nors klausimų, prašome susisiekti su mumis laisvai ir atkreipkite dėmesį jūsų užsakymą būklės prieš organizuojame shippment ačiū!

Shippment: mes jums tvarkyti savo užsakymus 48hours visų labiausiai Šalyje Econimc ir greitas Pristatymas metodas, kaip Epacket,mes dopt ji ir išsaugoti savo pirkinių kainą .jei skubiai pls susisiekti su mumis citata jums DHL AR UPS, jei reikia, ačiū

Grąžinimo Politika: Mes priimame jokios Priežasties Grįžti užsakymų bet prašome pastaba Toliau

1, jei elementas yra kokybės problemų, prašome susisiekti su mumis frist laiko ir imtis nuotrauka už mus ,čia bus išspręsti šią problemą už jus , Rechange nauja jums ar grįžti čia grąžinamųjų išmokų už jus!

2 jei prekės nėra jokios kokybės problema ir pirkėjas ne taip, kaip ji po jį gauti mes priimame grąžinimo ir pirkėjas turėtų būti sąskaita, jį grąžinti laivybos kaina.taigi, mes sugest pirkėjas rūpintis patikrinti vaizdo elemento befor užsakymą ir būti tikri, kad pirkėjas patinka, ir priimti elemento stilių.ačiū !

Atsiliepimai: po gauti užsakymo, jei jums patinka pleae pabandykite ir imtis foto ir palikite mums Penkių Žvaigždučių gerų atsiliepimų jūsų užsakymą, pateiksime siurprizas jums!

instroduce vieną naują pirkėją, mes duoti jums 5% disscount dėl savo užsakymą!

Žymos:Gėlių Megztinis, Liepsnos Mezgimo, Gėlių Megztinis, Angel Wing Megztinis, Rudens, Dangaus Megztinis, Mėlyna Liepsna Megztinis, Kavos Megztinis, Skylę Megztinis, Fuchsia Pink.

Modelio Tipas Gėlių
Storis Standartas
Technics Butas Megzti
Uždaryti Tipas NĖRA
Medžiaga Medvilnės
Rankovės Stilius Reguliariai
Elemento Tipas Puloveriai
Drabužių Ilgis Reguliariai
Rankovės Ilgis(cm) Pilnas
Modelio Numeris 123
Apdaila Appliques
Medžiagos Sudėtis Medvilnės
Apykaklės O-Kaklo
Stilius Atsitiktinis

Parašykite savo atsiliepimą!

Naujas Mados Atsitiktinis su Gėlių Prarasti didelis Megztinis Moterų Megztinis Rudenį Sprintas Žiemos Šiltesnis Megztinis (Puloveris)

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai