Pagal užsakymą Pagaminti vyriški Anglis Suknelė Tiktų Slim Fit Fantastinis Vilnos Kostiumas Vyrams(Striukė+ Ziajać)

€145.99

Prieinamumas: Yra sandėlyje

w192409

Kviečiame peržiūrėti mano parduotuvėje :anne mados

Puiki Kokybė, Konkurencingos Kainos, Greitas Pristatymas Ir Geras Aptarnavimas!

Sveiki Daryti Didmeninė Ir Padaryti Pirkinių!

Jūs Galite Maišyti Visus Kitus Daiktus Iš Mūsų Parduotuvės Kartu !

Mes Gali Sujungti Laivybos Išlaidų Už Jus!

pasakykite man savo Dydį ir Spalvą, kai jūsų užsakymo!

Jei turite problemų,pls susisiekti su mumis,mes galime pasiūlyti 24 valandų aptarnavimo ir pateikti geriausi rekomenduojame jums!

galite pasirinkti dydį, arba duok man savo dydį vadovaukitės žemiau priemonė, metodas.jeigu jūs vertinate savo dydžio,jis bus labiau tinka jūsų kostiumas.

(Dydžio vienetas: centimetrų)

KAIP IŠMATUOTI?

Matavimo Instrukcijos Dydis :(Dydžio vienetas: cm arba coliai)

1. Aukštis =? 2.Masė=? 3.Kaklo =? 4.Krūtinės =? 5.Skrandžio =?

6.Pečių plotis=? 7.Rankovės Ilgis=? 8.Bicepsas=? 9.Riešo =?

10.Kelnių juosmens=? 11.Striukės Ilgis= ? 12.Klubo/seat=?

13. Kelnės ilgis=? 14.U Tarpkojo=? 15.Priekiniai Tarpkojo=?

16.Šlaunų dydis= ? 17.Kelio sąnario=?

Jei galite pateikti savo svorio ir ūgio ir jūsų nuotrauka nuolatinis priekinis/šoninis/atgal, su siauromis, drabužius ,jis yra tobulas.

Siekiant gaunate montavimo kostiumas, įsitikinkite, kad priemonės, dėl daugiau nuotraukų metodas ir pateikti mums reikiamo dydžio.

Jei norite, kad kostiumas laisvas ar plonas , Prašome informuoti mus, prieš pateikdami užsakymą.

Esant Įprastai Padėčiai mūsų senjorų siuvėją bus galvoti, kad pagal dydį jūsų pateikti ir bus būti pagrindinis jūsų matavimai atsipalaiduoti gauti tinkami arba prarasti kostiumas!

Jei įmanoma, jūs taip pat galite pasakykite mums savo kūno formą,tada kostiumas bus daugiau tinka jums!

jei norite pasirinkti kitos spalvos ir įvairių stilių,galite pasirinkti bleow

galite pasirinkti kostiumas stilius

Nemokamas pristatymas

Nes, kai prekė yra pagal užsakymą pagaminti , kad mes turime apie 1 savaites, kad punktas .laivybos, reikia apie 1-2 savaites .taigi, mes turime apie 2-3 savaites po to, kai gauna pirkėjas mokėjimo ir matavimo tačiau, jei esate skubiai metu , prašome susisiekti su mumis prieš pirkdami,mes galime skubėti jūsų kostiumai !Pasakykite mums savo telefono numerį ir savo pristatymo adresą. (Būtina, kad jūsų prekės bus išsiųstos ).

Laivybos laikas yra pagrįstas pristatymo būdą.Tai užtruks 3-7 workding dienų DHL, 3-5 workding dienų UPS, 6-11 darbo dienų EMS(Brazilija ir Italija turi 15--30 dienų), 15--30 darbo dienų Kinija Paštu Oro ir Honkongo Paštu.

Pardavėjas Žada

1. Ten gali būti šiek tiek spalva skiriasi nuo nuotraukos ir gatavo tiktų,nes Kompiuterių ekranai turi chromatinę aberaciją, ypač tarp CRT ekranas ir LCD ekranas

2.Vyrų kostiumas Būti pateikti Užsakymą Dydis, Spalva: Kaip Klientų Parinktį,Prieš užsakant, prašome atidžiai perskaityti ir spustelėkite nuorodą ir užduoti visus rūpimus klausimus ir atsiųsti el. paštu, Mes atsakysime į jūsų klausimus per 24 valandas.

3.Dydis gali turėti 1cm klaidų (tai ne klaida),kostiumas dydis jums išmatuoti, bet netelpa ,Jums gali rasti vietos pritaikyti, keisti suknelė(tai yra savo kaina).

4.Jei negavote pakuotės ar klaidingų matavimo ar kokybės problemos, nes mūsų neatsakingas darbas, galite su mumis susisiekti per 2 dienas.Jei norite pakeisti dydį, mes nemokamai jums, bet pirkėjas turi apmokėti siuntimo išlaidas.

5.Mokesčiai ir rinkliavos nėra įtrauktos į prekės kainą, arba siuntimo išlaidas.Šie mokesčiai yra pirkėjo atsakomybė.Prašome patikrinti, su savo šalies muitinės tarnyba, siekiant nustatyti, kas šių papildomų išlaidų bus prieš siūlymą/pirkti.

6.Atsiliepimai : Jei jums, kaip ir mūsų daiktų,teigiamai įvertinti yra labai vertinama ir ačiū už jūsų paramą.Jei jūs neturite pasitenkinimą ,prašome susisiekti su mumis, nereikia pridėti blogų atsiliepimų.tai nėra geriausias būdas spręsti problemas.

Žymos:Tamsus Kostiumas, Pilkos Spalvos Kostiumas, Pagal Užsakymą Pagaminti Kostiumą, Anglis Pilka Kostiumas, Pagal Užsakymą Pagaminti Vyrų Kostiumas, Annefash, Italijos Vyras Kostiumas, Vyrų Kostiumas Vilna, Jaunikis Dėvėti, Pagal Užsakymą, Tiktų.

Priekiniai Stilius Butas
Tinka Tipas Liesas
Modelio Numeris af2019112503
Lytis VYRAI
Uždaryti Tipas Viena Breasted
Drabužių Ilgis Reguliariai
Sezonas Keturi Metų Laikai
Stilius Oficialus
Medžiaga Vilna
Elemento Tipas Kostiumai.
Prekės Pavadinimas annefash
Ziajać Uždarymo Tipas Užtrauktukas Skristi

Parašykite savo atsiliepimą!

Pagal užsakymą Pagaminti vyriški Anglis Suknelė Tiktų Slim Fit Fantastinis Vilnos Kostiumas Vyrams(Striukė+ Ziajać)

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai