Senovinių akmens light gooseneck miegamasis šviesaus medžio koridoriaus sienos lempa, koridorius, gyvenamasis kambarys su sienos žiburiai, namų beždžionė lempos

€101.65

Prieinamumas: Yra sandėlyje

w189291

Šiltas greitai

1. Kai kurių spalvų skirtumai bus sukeltas dėl fotoaparato fotografavimo įgūdžius ir šviesos arba rezoliucija ekrano.Tačiau, mes garantuojame, kad jie visi yra priimami natūra, (tikrasis apšvietimo efektas yra gražesnė nei nuotraukoje), jei spalva reikalavimai yra griežti, prašome apsvarstyti galimybę kruopščiai, siekiant išvengti nemalonių sandorius.

2, nes jis yra, išskyrus keletą produktų, dauguma produktų yra iš esmės.Todėl, prašome susisiekti pristatymo laikas Wangwang pirma kai užsakymo.Paprastai tai trunka 7-10 dienų, kad laivas produktų (kartais kai kurių stilių ir gali būti vežamos per 2 dienas).Pristatymo laikas plius laikas, praleistas dėl krovinių vežimo laikas, reikia nuo užsakymo gavimo produktus.Taigi, prašome meistras užsakymo metu.Taip ne atidėti savo apdaila laikotarpį.

3. Prašome atkreipti dėmesį, kad pažangą po prekių pristatymo.Jei negavote prekės per dešimt dienų po prekių pristatymo, susisiekite su mumis laiku.Gavęs prekes, jei turite kokių nors klausimų apie produktus, prašome susisiekti su man laiko, ir aš padėsiu jums išspręsti problemą laiku.Jei pirkėjas gauna produkto, prašome patvirtinkite jį laiku.Jei yra kas nors trūksta, prašome, atleisk man.

4. Dėvėti pirštines, kai įdiegti lempų, kitaip pirštų atspaudai bus paliktas ant lempos, kurios bus lengvai sukelti dulkių kaupimosi ir įtakos ryškumo ir grožio lempos.

5. Vardan saugumo, mes rodo, kad pirkėjai samdyti profesionalus elektrikai įdiegti lempos ir žibintai.

Prisijunkite instrukcijos

1. Geras bendravimas yra būdas išspręsti sandorio ginčus.Gavęs prekes, jei klientas randa kokių nors problemų, prašome susisiekti su mumis telefonu arba palikite žinutę laiko, ir mes suteiksime jums su tirpalu.Mes tvirtai priešintis elgesį ne bendravimas, o ne atspindi problemas, aklai priėmimo vidutinės trukmės ir neigiamus komentarus, ir kai rasti, mes skundžiasi, kad su "kenksminga komentarus.

2. Jokios žalos gavęs prekes, prašome patvirtinkite mokėjimą laiku.Klientams, kurie nėra tikri, sumokėti 48 valandas po gavimo, mes į juos kaip suteikti visas paslaugas po pardavimo automatiškai.

tipas pristatymas

Mūsų produktai yra siunčiami pagal nutylėjimą (klientai turi pareikšti savininko TAPATYBĖS kortelę pasiimti prekes patys).Apskritai, pietų, vidurio ir pakrančių srityse, gali būti pasiektas per 3-5 dienas.Tai trunka apie 5-8 dienų atvykti vietovėse, toli nuo vakarų, šiaurės ir keletą sričių, kurias reikia vidurinio tranzito.Jei paveikė nenuspėjamų veiksnių (oro ir kelio sąlygomis), atvykimo laiką ir pristatymo vietą mūsų parduotuvėje yra nuoroda tik.Jei jums reikia skubaus pristatymo, pristatymo mokestis turi būti sumokėtas.Pakuotės šis produktas yra gana didelis.Pirkėjai už Jianyi provincijoje išbandyti savo geriausia pasirinkti logistikos, krovinių, nes logistika krovinių yra palyginti pigi.Ačiū!

Kaip lempos ir žibintai yra silpnos, ir nepriimkite paprastu paštu, tik logistikos transportas yra priimtas.Jei nenurodyta kitaip.

Skubus pristatymas: tinka lengvesni produktus.Vidutinio krovinių gabenimo "nuo durų iki durų" pristatymą, patogu ir greita.Jis gali būti pasiektas visoje šalyje.

Logistikos ir Transportavimo: tinka daug ar didelių produktų, su mažai krovinių gabenimas, saugiai ir už prieinamą kainą.Reikia pirkėjai savo pikapas.

Mes su jumis susisieksime laikas jums pranešti, keitimas logistikos įmonė, linijų ir kartais priimti sprendimą, kai išvardytų adresai yra nebeprieinamas.

Transportavimo laikas

Taip vadinamieji laivybos laikas kalbama tik normalus atvykimo laiko po mūsų siuntą.Tačiau dėl to, kad labai mažai, nenuspėjamų įvykių, vėlavimų, retkarčiais gali atsirasti.Šiuo atveju, mes pažadame, kad visapusiškai bendradarbiauti su tyrimą, tęstinė ir raginimų, bet mes negali visiškai garantuoti, kad pirkėjai negali naudoti ją kaip pagrindą neigiamų pastabų ir skundų.

Skubus pristatymas: paprastai per 5 dienas miestuose virš apskrities lygiu; 5-7 dienas atokiose vietovėse ar miesteliuose. (Labai mažai sričių, negali nurodyti durų iki durų", pristatymas)

logistika: Centrinė/Pietų provincijose: 1-3 dienas tiesioginės prieigos; Apie 5 dienas tranzito srityse;

šiaurės/Vakarų provincijose: 5-7 dienas tiesioginę prieigą prie regionų; 7-10 dienų tranzito regionuose.

Jei prekės nebuvo, gavo daugiau nei 8 dienas po prekių pristatymo, susisiekite su mumis laiku tyrimo ir tolesnių

Žymos:Lempos Tabl, Lanksti Metalo Gooseneck, Gooseneck Vamzdis, žarna Lempos, Gooseneck, Lanksčia Gooseneck Lempos, Lankstus Lempos Vamzdis, Lempos Siūti, Gooseneck Vamzdis, Stalinis žibintas.

Įtampa 90-260V
Technics Padengtą
Atspalvis Tipas Skaidrus Stiklas
Savybės 1
Korpuso Medžiaga geležies
Naudojimas Kasdien Apšvietimas
Diegimo Tipas Prie Sienos Tvirtinamas
Maitinimo Šaltinis AC
Yra Pritemdomi Taip
Stilius Modernus
Šviesos šaltinių skaičius 1
Kilmės KN(Kilmės)
Apšvietimo Srityje >30square metrų
Sertifikavimo EMS
Spalva Ruda
Modelio Numeris 1
Yra Protingas Prietaisas No
Atspalvis Kryptimi Žemyn
Prašymas Vonios kambarys
Medžiaga Lydinys
Garantija 2
Jungiklio Tipas Jutiklis
Šviesos Šaltinis LED Lemputės
Prekės Pavadinimas NoEnName_Null
Yra Lemputės Įtraukti Taip
Pagrindo Tipas E27

Parašykite savo atsiliepimą!

Senovinių akmens light gooseneck miegamasis šviesaus medžio koridoriaus sienos lempa, koridorius, gyvenamasis kambarys su sienos žiburiai, namų beždžionė lempos

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai