Naujo stiliaus Mados Namų Partijos Naudai Tiekimo Kūdikių Dušas, Krikštynos, Vestuvių Naudai Kūrybos Snaigės Žymą Nemokamas pristatymas

€169.77

Prieinamumas: Yra sandėlyje

w187106

Snaigės Žymos Vestuvių Prekių Pakabukas Dovanos Kutas Vestuvių Nori

Medžiaga: Metalas

Dydis: Skersmuo 6cm

Spalva: Sidabrinė

Pakuotė: Dėžutė

Svoris: 20 g

Subtilus metalo snaigės žymą, gražus ledo mėlynos spalvos kutai.Su jumis perskaityti vieną iš savo mėgstamų knygų, šiltą naktį.

Vežimą:

Jei galite pateikti užsakymą, prašome pasirinkti pristatymo būdą ir mokėti už užsakymą, įskaitant, laivybos mokestis.Mes atsiųsime prekės, per 6 dienas, kai jūsų mokėjimo pabaigos.

Mes negalime garantuoti, pristatymo laikas, dėl visų tarptautinių vežimų dėl skirtingų muitų kliringo kartus, atskiromis šalimis, kurie gali turėti įtakos, kaip greitai jūsų produktas yra tikrinami.Prašome atkreipti dėmesį, kad pirkėjai yra atsakingas už visus papildomus muito mokesčius, tarpininkavimo mokesčius, rinkliavas ir mokesčius už importą į savo šalį.Šie papildomi mokesčiai gali būti renkami pristatymo metu.Mes grąžinsime nėra siuntimo išlaidas atsisakė siuntas.

Laivybos išlaidos neapima visų importo mokesčių, ir pirkėjai yra atsakingas už muitus.

Grąžinimas:

Mes darome viską, kad aptarnauti mūsų klientus, geriausia, kad mes galime.

Mes grąžinsime jums, jei galite grąžinti prekes per 15 dienų nuo sąskaitos gavimo klausimai, dėl bet kokios priežasties.Tačiau pirkėjas turėtų įsitikinti, kad prekės grąžinami jų originalus sąlygas.Jei daiktai yra sugadinti arba prarasti, jei jie yra grąžinami, pirkėjas atsako už tokią žalą ar nuostolius, ir mes ne pateikti pirkėjo visa grąžinamoji išmoka.Pirkėjas turėtų bandyti paduoti ieškinį su logistikos kompanija susigrąžinti išlaidas, žalą ar nuostolius.

Pirkėjas bus atsakingas už laivybos mokesčiai siekiant grąžinti prekes.

Mes pagal faktus, logistikos, transportavimo sąlygos, greičiausias būdas transportavimo galite siųsti prekes, pasirinkite labiau tinkamą transporto kanalo.Pavyzdžiui: federalinių/DHL/UPS/TNT.

Atsiliepimai:

Jūsų pasitenkinimą ir teigiamas grįžtamasis ryšys yra labai svarbus mums.Prašome palikti teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždžių, jei jūs patenkinti mūsų prekes ir paslaugas.

Žymos:Ragana Atvejais Iphone 7, Sijonas Viršuje V Seniai Nustatyti, Sony Z3 D6633 Fotoaparatas, Vandens Akmens 600 1500, Succulents įrankių Rinkinys, Smart žiūrėti E3 Dirželis, Lakštai Lovos, 3 Vnt, Sucia Skalbinių Krepšį, Ragana Juoda Antblauzdžiai.

Medžiaga Metalo
Proga Vestuvės
Skaičius, Vnt 300pcs
Kilmės KN(Kilmės)
Modelis NĖRA

Parašykite savo atsiliepimą!

Naujo stiliaus Mados Namų Partijos Naudai Tiekimo Kūdikių Dušas, Krikštynos, Vestuvių Naudai Kūrybos Snaigės Žymą Nemokamas pristatymas

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai