Savarankiškai atsparus Vandeniui Nuimamu Optikos "PASIDARYK pats" Lipdukai Kūno Dekoro Mados Auto Reikmenys Juostele Modelio Automobilių Lipdukai Pusėje Sijonas

€6.91

Prieinamumas: Yra sandėlyje

w18477

Savybės:

Dekoro Lipdukai: Mados juostele dizainas, labai papuošti savo automobilį.Padaryti jį labai kietas ir patrauklios išvaizdos.

Lengvas Montavimas: Lengvas ir praktiškas būdas papuošti jūsų automobilio eksterjero.Ateina su ant nugaros, tiesiog nulupkite ir klijuoti.

Medžiaga: Pagamintas iš PVC medžiagos, vandeniui ir saulės, nėra lengva išnyks, patvarios ir tinkamos naudoti bet kokiomis oro sąlygomis.

Tinka: Jūs galite įklijuokite jį į bet kurio poziciją dėl kūno, pavyzdžiui, slenksciai, galinis variklio gaubtu ir pan.Prilimpa prie bet kokio švaraus lygaus paviršiaus.

Easy Clean: Palikti nieko ant jūsų automobilio, kai jūs jį pašalinti, ji negadina automobilio dažų.

Techniniai duomenys:

Elemento Tipas: Automobilių Lipdukas

Medžiaga: PVC

Spalva: Juoda, Balta, Raudona

Dydis: Apie 225 x 11,5 cm/88.58 x 4.53 colių

Komplektą Sudaro:

1Set x Automobilių Lipdukas

Pastabos:

Perėjimas: 1cm=10mm=0.39 colių

1. Dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikio, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvų parodė nuotraukos.Ačiū!

2. Prašome leisti 1-3cm matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

Žymos:"ipad Mini" 3 A1550 Lcd, Ipad Mini 2 Raudonas Dangtelis, Ipad 2 Mini Atveju, Ipad Mini 2 Ranką Atveju, Ipad Mini 2 Atveju Star, Paracord žavesio Akmuo, Paracord Bičiulių Betmenas, Ipad Mini 2 Reballing, Ipad Mini 2 Ausinių.

Prekės Pavadinimas Hinmay
Medžiagos Tipas PVC
Modelis Kita
Kilmės KN(Kilmės)
Kategorijos Lipdukai
Tipo Lipduku Automobilių Kėbulo
Tipas Klijai Lipdukas
Dizainas animacinių filmų
Lipdukas Rodymas Durys & Juosmens linija

Parašykite savo atsiliepimą!

Savarankiškai atsparus Vandeniui Nuimamu Optikos "PASIDARYK pats" Lipdukai Kūno Dekoro Mados Auto Reikmenys Juostele Modelio Automobilių Lipdukai Pusėje Sijonas

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai