Naminių gyvūnų Prekių Žiurkėno Triušio Žaislai Žiurkėno Kamuolys kiaulyčių Kramtyti Žaislas Žolės Kamuolį Skirtą Graužikams Pet jūrų Kiaulytės Dantų Valymas

€2.58

Prieinamumas: Yra sandėlyje

w18288

Aprašymas: naminių Gyvūnėlių kramtyti žaislai yra pagaminti iš natūralių gamtos žolės be jokio cheminio apdorojimo.Netoksiški ir nekenksmingi, visiškai natūralios medienos kvapas.Geras interaktyvus rutulio formos žaislų.Labai žavingas, supimas ir mokėjimo.Sumažinti nuobodulio ir sunaikinti baldai elgesį.Pagamintas iš minkštos medžiagos, ji yra saugi ir netoksiška.Jis gali taip pat padeda išlaikyti augintinio dantys švarūs ir sveiki.Prižiūrėti savo augintinio, o žaisti ir pašalinti šį žaislai, jeigu tokių pažeidimų.Šį juokingas žaislas gali sumažinti naminių gyvūnėlių vienatvę, kai esate ne namuose.

Savybės: Tai ne tik tinka kačių, triušių ir smulkiems graužikams žaisti, bet taip pat mažoms naminiai gyvūnai ir graužikai kąsti ir kramtyti.Tai geriausia dovana jūsų augintiniui, nes žaislas gali padėti mažų gyvūnėlių gauti per kramtyti.

Specifikacija: Medžiagų: šiaudų skersmuo: apie 10cm

Paketą sudaro: 1* Bite Kamuolys

Pastaba: Prašome leisti 1-2mm klaidų, dėl rankinis matavimas.Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, yra spalvų skirtumai, prašome imtis realus produktas, kaip standartinė.

Žymos:Lizdą šiaudų, Priedų Pet Triušiai, Jūrų Kiaulytės žaislas, žolės Namas, Jūrų Kiaulytės Narvas, šieno Kilimėlis, Triušio Narvas, žolės Triušiai, žiurkėno Kilimėlis, Finansuojantysis Jūrų Kiaulytės.

Tipas Rabbit Žaislas Augintiniui
Medžiaga Šiaudų
Modelio Numeris CW00882
Dydis 10cm
Kilmės KN(Kilmės)
Prekės Pavadinimas FangNymph

Parašykite savo atsiliepimą!

Naminių gyvūnų Prekių Žiurkėno Triušio Žaislai Žiurkėno Kamuolys kiaulyčių Kramtyti Žaislas Žolės Kamuolį Skirtą Graužikams Pet jūrų Kiaulytės Dantų Valymas

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai