Žaidimo Kortelės Turėtojas Saugojimo Žaidimas Diskiniai Bagažinės Už PS5/ PS4 Nintendo Jungiklis Nintendo Jungiklis Priedai

€12.04

Prieinamumas: Yra sandėlyje

w182084

Kulka Taškų: 1、Saugojimo Talpa: sulankstoma CD saugojimo laikiklis išlaiko kelis saugojimo metodus, kuriuos galima įrašyti iki 11 Cd.

2、Paprasta ir Nešiojamieji: Ji gali būti sulankstyti ir saugomi, kai jo nenaudojate.Tai paprasta ir nešiojamų ir neužima vietos.Ji yra paprasta naudoti.Pasukti ir atsiskleisti, įdėkite juostelę, siekiant ją išspręsti, ir tada naudokite jį.

3、Plačiai Tinka: laikiklis tinka PS5, už PS4, XBOX serijos ir kitų žaidimų diskų, Dvd, Cd, filmą, diskai ir kt.Jis gali būti lengvai saugomi ir sutaupyti vietos.Po įdiegimo, jis gali būti naudojamas vertikalioje padėtyje, ištiesus, arba pakimba ant pagrindo plokštė reguliuoti atidarymo kampu.Naudojimo metu, galite aiškiai pamatyti turinys diską, kuris yra patogus kolekcija.

4、Patvarus ir Stabilus: Stiprios ir lengvos.Žaidimo dėžutės išliks stabili.Medžiaga yra pagaminta iš kieto plastiko, kad priedai gali būti saugiai pritvirtintas.Jie bus ne patenka ne lengvai.

5、Puiki Dovana: Jis gali turėti iki 11 žaidimo dėžės ir gali padėti jums parodyti savo mėgstamus žaidimus.Viskas atrodo tvarkingas ir netvarkingos.Žaidėjai, tai puiki dovana.

Techniniai duomenys:

Montavimo būdas:

1. Imti trinkelėmis ir sulankstyti laikiklis iš spalvų langelį.

2. Pasukti laikiklis kartą ir jėgą, kartu jungiantis ašies atrama.Kai išgirsite spragtelėjimą, paramos skersiniai yra užrakintas vietoje.Po tai kiekvienoje pusėje, konsolė gali būti suformuota.

3. Yra keletas pačių mažus griovelius ir vienas didžiausių žingsniu ant lentelės.Įdėkite pagrindo plokštės palei vidurio didžiausių žingsniu ir jis gali būti naudojamas.

4. Po įdiegimo, jis gali būti naudojamas vertikalioje arba ištiesus.

5. Taip pat įmanoma, kad klipas mažas žingsniu ant iškėlė kraigo linijos pagrindo plokštė, ir pasirinkti tinkamą atidarymo kampas, kuris yra tinkamas saugoti, ką su netradicinių disko dydžių.

Pakavimo Sąrašas:

Stalčiuko*1

Pastaba: rekomenduojama naudoti mažo ekrano režimu išmaniųjų telefonų per 6,5 cm, ir plataus ekrano režimas telefonuose per 6,5 cm.

Mokėjimo būdai:

Jums gali sumokėti naudodami bet kurią iš pirmiau nurodytų būdų ir pls sumokėti per 3 dienas, kai jūsų užsakymas pateikiamas.

Jūsų mokėjimas bus patikrintos www.juozasrimkus.lt per 24h ir mes apdoroti jūsų užsakymą, kai jis jau baigtas.

Jei jūsų užsakymas yra uždaryta dėl saugumo priežasčių, jums reikės pateikti pretenziją dėl www.juozasrimkus.lt.

Grąžinimo sukelia įsakymo panaikinimo, grąžinimo sutartį arba tarpininkavimo bus perdirbama iš karto ir paprastai trunka apie 7-10 darbo dienų pasieks jūsų sąskaitą.

Laivybos ir pakuotė:

Visos prekės yra tikrinama, ir taip pat supakuotas prieš pristatymas.Užsakymai bus išsiųsti per 2-5 darbo dienas po apmokėjimo bus baigtas.

Svoris paketą, per įprastu paštu yra tik 2kg.Mes atsiųsime atskirai, jei svoris yra virš 2kg.

Paprastai ji trunka apie 15-60 dienų ir galėtų būti šiek tiek ilgesnė, kai dykviete.

Galite pasirinkti, greitas pristatymas metodą, jei norite gauti paketą anksčiau, ir už tai jums reikės sumokėti siuntimo mokestį.

Grįžti ir Grąžinti:

Mes bus išsiųsti ar grąžinti, jei pakuotė yra prarastas, pažeista tranzitu, arba gavo klaidingus elementą.Prašome nedvejodami susisiekite su mumis ir mes būsime laimingi galėdami padėti.

Atsiliepimai:

Jei jus tenkina mūsų produktų ir paslaugų, prašome palikti mums teigiamų atsiliepimų, būsime labai dėkingi.Jei yra kažkas negerai, prašome susisiekti su mumis pirmą kartą prieš jums palikti atsiliepimą, ir mes stengiamės jums padėti, kol viskas yra gerai.

Žymos:Padengti Ps5, Pagalbinė Klaviatūra, Ps5, Rcm Jungiklis, Priedų Kontrolės Ps4, 24 Pereiti žaidimo Kortelės Saugojimo, X03, Jdm 011, Atveju, žaidimas "nintendo" Jungiklis, Pereiti Sx.

Parama Dropship/Didmeninė/Epacket
Suderinamos Prekės/Modelis NĖRA
Prekės Pavadinimas tmddotda
Modelio Numeris Žaidimas Diskiniai Bagažinės už PS5/ PS4
Kilmės KN(Kilmės)

Parašykite savo atsiliepimą!

Žaidimo Kortelės Turėtojas Saugojimo Žaidimas Diskiniai Bagažinės Už PS5/ PS4 Nintendo Jungiklis Nintendo Jungiklis Priedai

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai