Daugiafunkcis Akių Massager Šildomos Sonic Akių Massager Grožio Įrangą, Įkrovimo Raukšlių Valiklis Tamsiai Ratą Asmens Priežiūros

€8.01

Prieinamumas: Yra sandėlyje

w180195

Savybės :

- Kompaktiškas dydis tik kaip pieštukas ir lūpų dažai, lengvai imtis savo rankinėje.

- Žvalgybos jutiklis ON/OFF touch kontrolės, kad struktūrinių ypatingas.Apsauginis gaubtelis išvengti masažas galvos subraižyti.

- 45 laipsnių nuolydis sąsaja masažas galvos, absoliutus artimai bendrauti su savo akių, odos, kaktos, skruostų ir angulus oris, pakėlimo ir masažo oda visų pusių, įskaitant kampų nosį ir burną.

- 45 Laipsnių Celsijaus vardinė šilta temperatūra, skatinti kraujo apytaką, mažina mažina tamsius ratilus ir paburkimą aplink akis atsipalaiduoti ir ramina akis, pateikti savo jaunatvišką ir lanksčios odos.

- Aukšto dažnio garso virpesiai, veiksmingai sparčiau įsisavinti odos priežiūros produktus, padidinti jūsų odos elastingumą ir tvirtumą.

- Priimti naujausias micro-dabartinės technologijos, masažo ir sugriežtinti savo odos.Nustatyta, šilumos, aukštų dažnių micro-vibracija ir jonai funkcijas, padeda odos priežiūros ir atkurti jaunatvišką blizgesį.

Techniniai duomenys :

Medžiaga: ABS

Įtampa:3.7 V

Galia: Pakuotė:

1 * Akių Massager

Pastabos :

1. Rankinis matavimo, prašome leisti 1 ~ 3mm paklaida,ačiū.

2. Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Mes užtikrintas stilius-tai tas pats, kaip parodyta paveikslėlyje.

Žymos:Silicio Veido Valymo šepetys Vibratorius, Diamond Dead Eye Pardavimas, Vilkas Akis Mirusiųjų Kalvų, Akių Massag, Veido Sonic, Negyvos Katės Akis, Akių Masažas Stick, Plonas Sonic, Akių Masažo įrankis, Dead Eye Motoroleris.

Kilmės KN(Kilmės)
Funkcija Vibracijos Masažas
Kilmės vieta Kinija
Dydis 13.5X1.96X1.96cm
Modelio Numeris Akių massager
Standartinė Įtampa 240V
Prekės Pavadinimas fexport
Tipas Kita
Gamybos Procesas Mašina Padarė
Maitinimo Šaltinis Įkraunamoji Baterija
Medžiaga Kita

Parašykite savo atsiliepimą!

Daugiafunkcis Akių Massager Šildomos Sonic Akių Massager Grožio Įrangą, Įkrovimo Raukšlių Valiklis Tamsiai Ratą Asmens Priežiūros

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai