360 Smart Full Protection Cover Odinis Telefono dėklas Fundas už "Huawei" P40 Lite E 30 Pro Atveju Flip-Veidrodis Plastikiniais Paramos CYTANH

€1.18

Prieinamumas: Yra sandėlyje

w180179

Šiltas Eilutę: 1.Nereikia atidaryti dangtelį pranešimą, kurį norite peržiūrėti. 1.Smart pabusti, kai atidarykite dangtelį.Smart miego, kai uždarykite dangtelį,tik Smart funkcija su Pažadinti/Miego Funkcija. 3.Tai ne paramos atsiliepti į skambučius per filp atveju. 4.Pažangi Pažadinti/Miego funkcija,nuskenuokite QR Kodą pakuotės viduje,galite nustatyti, smart miegoti ir pabusti funkcija.Įvairių tema stilių galite rinktis.Naudojimo instrukcija:

1 žingsnis: Rasti QR kodą atveju mažmeninė pakuotė

Step2: nuskenuokite QR kodas, atsisiųsti ir įdiegti programinę įrangą, palaikyti "Smart" Wake Up" funkciją

Step3: jei gerai veiks Funkcijos: 1.100% naujas ir geros kokybės smart padengti veidrodžio paviršiaus+ PU oda atveju. 2.Sulankstomas stovas žiūrėti vaizdo įrašą arba filmą patogiai. 3.Sleep / wake unikali funkcija ir intelligent design. 4.Veiksmingai pagerinti baterijos, patogiau. 5.Skaidrus, gali greitai patikrinti, ar skambinkite, datą, laiką ir kt. 6.Paprastas naudoti, elegantiškas statybos ir susiuvimo. 7.Puikiai atitinka figūrą telefoną ir padaryti asmeninį ir sugeria. 8.Jis gali apsaugoti jūsų telefoną ir iš dalies Pirštų antspaudų, Įbrėžimų, Dulkių, Susidūrimų ir Dilimui. 9.Unikalus dizainas leidžia lengvai prieiti prie visų mygtukų & uostų be nuimkite dangtelį.paketą Sudaro: 1 X Smart Veidrodis Atveju Jokių problemų,prašome susisiekti su mumis iš karto.Ačiū.

Žymos:"huawei" 30 Pro, Garbės Y6, Baterija Atveju Huawei Mate Pro 20, Byla Dėl Garbės 8a Su Sporto, Byla Dėl Garbės 8a žaisti, Padengti Garbę 9x Lite, Yal L41, Byla Dėl Garbės Telefono, Atveju Zenfone5, Atveju Huavei 30 Lite.

Suderinama Modelis 5 Už "Huawei" P20 Pro Veidrodį Atveju
Savybės Veidrodis, Flip Case
Suderinamos Prekės "Huawei"
Suderinama Modelis 7 Pilnas Draudimas Atveju, Huawei P40 Lite
Dizainas Paprastas
Prekės Pavadinimas CYTANH
Suderinama Modelis 4 Veidrodis, Flip Case For Huawei P40
Drop Laivyba Parama
Deisign Veidrodis Atveju
Suderinama Modelis 6 Plastikiniai Flip Case For Huawei 30
Suderinama modelis 2 Veidrodis Atveju, Huawei P40 Pro
Tipas Flip Case
Medžiaga Plastikiniai
Suderinama Huawei Modelis 30 Lite
Dydis 4.8
Suderinama modelis 1 Flip Dangtelis, Huawei P40
Suderinama Modelis 3 Visiškai Padengti Huawei P20 Lite
Funkcija Purvo atsparus

Parašykite savo atsiliepimą!

360 Smart Full Protection Cover Odinis Telefono dėklas Fundas už "Huawei" P40 Lite E 30 Pro Atveju Flip-Veidrodis Plastikiniais Paramos CYTANH

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai