6pcs 4-12mm Volframo Karbidų, Stiklo Gręžimo karūnos Rinkinys Su 1/4" Hex Karka

€9.02

Prieinamumas: Yra sandėlyje

w180039

6pcs 4-12mm Volframo Karbidų, Stiklo Gręžimo karūnos Rinkinys Su 1/4" Hex Karka

Aprašymas: Pagamintas iš aukštos kokybės įtvirtino karbido.Gerus rezultatus, todėl tiksliai skyles jums.Rinkinys, stiklo grąžtai, kad yra labai lengva dirbti su.Mažas pjūvis pasipriešinimo,funkcija gręžimo stabiliai, greitai, greitis, ne nesilaikantiems sienos.Atidarymo tvarkingas, sklandžiai, jokių lūžio kraštų, nr. drebulys reiškinys, chip lengvai.Profesionaliems stiklo ir plytelių grąžtai pateikti sklandžiai ir tiksliai gręžimo keraminės plytelės, marmuras, kinija, veidrodžių ir stiklo.Gręžimo karūnos funkcijos karbido patarimas pratęstas tiek gyvenime.Gali būti įrengtas "general electric" rankinis grąžtas, stendo gręžimo, smūginio gręžimo ir pan.Mašina gręžimo apkabos diapazonas yra 10mm ir daugiau.

Medžiagos,: 4, Volframo karbido

Dydis: 4, 5, 6, 8,10, 12mm

Pastaba:

Nepamirškite pridėti vandens, kad medžiagų, o pjovimo ar gręžimo juos apsaugoti nuo per šildymo.

1. 100% Pasitenkinimo Garantija

Jei nesate patenkinti visus mūsų produktus, prašome nedvejodami kreipkitės į mus.

Mes stengiamės išspręsti šią problemą už jus ir patenkinti savo reikalavimą.

Jei gavote jokių defektų turinčios prekės arba visus mūsų produktus, gali būti naudojamas teisingai,

Mes suteiksime jums nuolaidos arba grąžinti jums pinigus.

2. Pristatymas Mes laivas į pasirinktų šalių.Mes laivas elementus per 5days, gavęs mokėjimą.Mes visada po savo daiktus, kuriuos Kinija Paštu (15-30 darbo dienų gautinos).Dažniausiai savo parcle atvyks sklandžiai.Tačiau kartais dėl nenumatytų veiksnių, ji būtų atidėtas keletą dienų kelyje.Jei jūs ne gauti jūsų prekės nuo tada, prašome susisiekti su mumis pirmą, mes pasiūlysime jums priimtiną sprendimą.Prašome susisiekti su mumis.Mes pasistengsime atsakyti per 24 valandas.

3. Mokėjimo būdas

Mes priimame mokėjimus metodus www.juozasrimkus.lt per alipay, kaip nurodyta toliau:

4. Atsiliepimai

Tikimės, kad kiekvienas klientas galės mėgautis savo pirkinių nuo mano parduotuvėje.Mes galėsime eiti per mūsų grįžtamojo ryšio failą reguliariai laikotarpį, ir paliks teigiamą grįžtamąjį ryšį dėl visų mūsų natūra klientams.

Jūsų teigiamus atsiliepimus ir penkių žvaigždučių pardavėjas reitingai bus labai vertinama!Jei turite kokių nors klausimų, mūsų produktus, prašome nedvejodami palikti mums pranešimą arba susisiekite su mumis prekybos vadybininkas.Mes pasistengsime atsakyti jums su 24 Darbo valandas ir atsakyti į klausimą, siekiant padėti jums slove problema.

Dėkojame už jūsų bendradarbiavimą ir pasitikėjimą!

Žymos:šešiabriauniu Kotu Grąžtus, 1 2 Hex Kotu Gręžimo, Hex Kotu Gręžimo 32, Tvirtinimo Kotu Gręžimo Griebtuvas, Hex Kotu Gręžimo Turas, 8mm Hex Kotu Gręžimo Griebtuvas, Hex Kotu Gręžimo Karūnos, Hex Karka Betono Gręžimo, Hex Kotu Gręžimo Kolonėlė, šešiakampiu Kotu Cemento Gręžimo.

Modelio Numeris F060852
"PASIDARYK pats" ir Reikmenys Plytelių klijavimas
Ilgis 60mm
Tipas Centras Grąžtas
Prekės Pavadinimas FASCY
Naudoti Mūro Gręžimas
Medžiaga Volframo Karbidas
Dydis 4/5/6/8/10/12mm

Parašykite savo atsiliepimą!

6pcs 4-12mm Volframo Karbidų, Stiklo Gręžimo karūnos Rinkinys Su 1/4" Hex Karka

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai