Grindų Valytuvas Su 180 Laipsnių Reguliuojamas 35.4 Colių Ilgio Rankena, Skirta Plovimo Ir Džiovinimo Plytelių, Stiklo, Marmuro Ir Medžio Paviršiai

€4.73

Prieinamumas: Yra sandėlyje

w179669

Produkto Aprašymas:

Pagrindinė Medžiaga:Silikonas, PP

Antgalis langams Dydis:38cm/15in

Rankenos Ilgis:90cm/35.4 į

Skaičius, Vnt:1PC

Savybės:

DAUGIAFUNKCINIS: Grindų gremžtuku idealiai tinka medžio, plytelių, marmuro, arba stiklo grindis.Grindų valytuvas galite lengvai pašalinti plaukų, kailio, dulkių, putų, vandens ir lengva valyti.

GRINDŲ antgalis langams: 35.4 Cm ilgio Rankena, taip pat leidžia jums saugiai pasiekti aukšto langą, nepateikiant išmatos ar žingsnis kopėčios.

180 LAIPSNIŲ PASUKTI: 180°Reguliuojamas Bendras padaryti jį lengva valyti apleisti kampuose, langų paviršius be braižymo.

GRUPINIŲ POLIŲ: Srieginių rankenos, kad surinkti kaip jūsų paklausa, taip pat ji gali būti padėta spintoje arba sienos su lengvumu po naudojimo.

NAUDOJIMAS: Grindų valymas, vonios kambario šlavimas, stiklo valymas, lubų valymas, virtuvės, dėmių valymas.

Pakuotė:

1 x Grindų Valytuvas

Pastabos:

1.Perėjimas:1cm=10mm=0.39 colių,1g=0.001 kg=0.0022 lb=0.035 oz.

2.Dėl ekrano skirtumas,spalva gali šiek tiek skirtis nuo to, ką jūs tikėtis,prašome leisti.

Žymos:žalvario Lango Valytuvas, Okso Lango Valytuvas, Vinilo Anglies Valytuvas, Stiklo Valytuvas, Medienos Vinilo Valytuvas, Medienos Guminis Valytuvas, Langų Plovimo Antgalis Langams, Mažas Medinis Kastuvas Valytuvas, Medinių Grindų Valytuvas, Pilastic Automobilio Valytuvas.

Skaičius, Vnt 1pc
Kilmės KN(Kilmės)
Pagrindinė Medžiaga silikono, PP
Antgalis Langams Dydis 38cm/15in
Rankenos Ilgis 90cm/35.4 į
Medžiaga Plastikiniai

Parašykite savo atsiliepimą!

Grindų Valytuvas Su 180 Laipsnių Reguliuojamas 35.4 Colių Ilgio Rankena, Skirta Plovimo Ir Džiovinimo Plytelių, Stiklo, Marmuro Ir Medžio Paviršiai

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai