USPS JAV S0986 Kinija Baltos spalvos Vario, Sidabro Dragon Gong Guan Yu Kariai Buda Skaityti Knyga Statula (B0328)

€118.10

Prieinamumas: Yra sandėlyje

w179642

Sveiki atvykę į mūsų parduotuvę

Mano brangus draugas, Visi mano straipsniai yra kinijos menų apdaila, Tai gali būti kolekcionavimas, aš juos rinkti iš liaudies, Kad aš esu užtikrinti, kad ji egzistuoja realus, Bet tai ne antikvariniai, Jei yra kokių nors problemų, kai jūs gaunate savo sklypo, prašome nedvejodami kreipkitės į mus .Turiu džiaugiuosi, kad ją išspręsti draugiškai.Neįmanoma spręsti problemų, jei mes nežinome apie juos!Jei nesate 100% patenkintas pirkiniu, tiesiog grąžinti prekę Ir gauti visiškai grąžinti pinigus Ar mes mielai keistis.įtraukti laivybos išlaidų ,jei norite grįžti elementą.Prašome susisiekti su mumis ir gauti sekimo numerį, kol aš atiduokite visus pinigus.Prekės be pozicijos numeris NEBUS pritarta.

Atsiliepimai:

Mano Draugas, Mes išlaikyti aukštą meistriškumą ir siekti 100% klientų pasitenkinimo!Atsiliepimai yra labai svarbus mums.

Mes prašome, kad jūs su mumis iš karto PRIEŠ, jūs suteikiate mums neutralus ar neigiamas grįžtamasis ryšys, kad galėtume tinkamai spręsti savo problemas.

Neįmanoma spręsti problemų, jei mes nežinome apie juos!

Žymos:Budha Nuotrauką, Buda Statu, Guan Yu Statula, Guan Yunchang, Vario Gong Guan, Gong Guan Yu Statula, Gong Guan, Statuette Gong Guan, Buda Atveju, Gong Guan Kardas.

Temos Talismanas
Medžiaga Bronza
Regioninės Funkcija Kinija

Parašykite savo atsiliepimą!

USPS JAV S0986 Kinija Baltos spalvos Vario, Sidabro Dragon Gong Guan Yu Kariai Buda Skaityti Knyga Statula (B0328)

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai